Ο μοναχός μοντέλο που κατέρριψε τα στερεότυπα των φύλων

Ο Κόντο Νισιμούρα λέει ότι συνειδητοποίησε ότι τον έλκυαν τα αγόρια όταν ήταν 3 ετών – Το δύσκολο ταξίδι προς την αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας, οι αγώνες για τη LGBTQ+ κοινότητα και ο ρόλος που έπαιξαν οι γονείς του

Οι γόβες στιλέτο, τα πολύχρωμα συνολάκια και το λαμπερό μακιγιάζ, δεν είναι πράγματα που θα περίμενε να δει κανείς σε έναν μοναχό. Ο βουδιστής Κόντο Νισιμούρα όμως κατάφερε να ξεπεράσει τις κοινωνικές προκαταλήψεις, αποδεικνύοντας πως η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο αλλά περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ο Κόντο μεγάλωσε σε έναν ναό στο Τόκιο, όπου ο πατέρας του είναι βουδιστής ιερέας. Ωστόσο, ακόμα κι αν αποδεχόταν την πίστη της οικογένειάς του, δεν ένιωθε καμία επιθυμία να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του, αφού η καρδιά του λαχταρούσε κάτι άλλο.

Όπως είχε παραδεχτεί σε μία συνέντευξή του, θαύμαζε από μικρός τις δυναμικές πρωταγωνίστριες από τις ταινίες της Disney και τα ιαπωνικά άνιμε, επειδή απέδειξαν ότι οι γυναίκες μπορούν να ξεφύγουν από τα ήσυχα και αφελή στερεότυπα, προσθέτοντας: «Έκανα πως ήμουν πριγκίπισσα της Disney. Τύλιγα ένα πανί γύρω από τα μαλλιά μου για να φαίνονται μακριά και φορούσα τη φούστα της μητέρας μου, ενώ έλεγα τα τραγούδια του Beauty and the Beast».

Exit mobile version