Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Κοκκόρη (Video)

Τη δέσμευσή του να δώσει τη «μάχη» ώστε διεκδικήσει η Θεσσαλονίκη τη θέση που της αξίζει τόνισε σε δηλώσεις του στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

«Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, είναι αναγκαίο να συνεχιστεί η πρόοδος και η ανάπτυξη. Να μην υπάρξει πισωγύρισμα. Όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά ακόμη πιο δυνατά», ανέφερε ο κ. Κοκκόρης.

Κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων της τετραετίας, τόνισε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενίσχυσε την διεθνή θέση και αξιοπιστία της Ελλάδας, μείωσε τις μεταναστευτικές ροές κατά 90%, ενδυνάμωσε την άμυνα της χώρας, μείωσε την φορολογία και αναβάθμισε την οικονομία στην επενδυτική βαθμίδα.

Στον προσωπικό του απολογισμό, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και μη για την στήριξη προς το πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια. Τόνισε την προσφορά του στον Τομέα των Κοινωνικών Ασφαλίσεων όπου άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα με τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες εφάρμοσε, όπως την Κατάργηση του Βιβλιαρίου Ασθενείας, την Κατάργηση της Αξιολόγησης των 43 μόνιμων Παθήσεων, την Κατάργηση των ψευδών Συντάξεων, όπως και την παροχή Ασφάλισης και Επιδόματος σε Ανασφάλιστους Ανέργους.

Ο δήμαρχος Μενεμένης Αμπελοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να διαδώσουν το μήνυμα του ήθους και των γνώσεων του υποψηφίου, που αποτελεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, παράδειγμα πολιτικού προς μίμηση.

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης ανέλυσε τους Οικονομικούς και Εθνικούς λόγους που καθιστούν αδήριτη ανάγκη την αυτοδυναμία της ΝΔ την 21η Μαΐου. Ο Πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης του Υπουργείου Εργασίας, υποσχέθηκε να είναι ο ίδιος και την επομένη των εκλογών στο Κοινοβούλιο, αλλά και σε κάθε αξίωμα που θα του εμπιστευθεί η νέα κυβέρνηση.

«Όπως χθες και σήμερα, έτσι και αύριο, θα είμαι πάντα δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματά τους, γιατί αυτός είμαι εγώ, αυτός είναι ο Παναγιώτης Κοκκόρης», «Είμαι ένας από εσάς», «Ο Λόγος μου, Η Φωνή σας».

Στην ομιλία παραβρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρύτανης του ΑΠΘ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Ανέστης Αλεξανδρίδης, καθώς και ο Πρόεδρος, και ο Διευθυντής της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς και Ανέστης Φίσκας.

 

Exit mobile version