Με κέφι, παιχνίδια και τραγούδια η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΔΟΠΠΑΩ

Με πολύ κέφι, τραγούδια και παιχνίδια πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ) του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η γιορτή έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό (ΟΑΕΔ).

«Όταν περισσότεροι από 350 γονείς θέλουν να τα εγγράψουν τα παιδιά τους στις δομές του ΔΟΠΠΑΩ σημαίνει ότι σε αυτές τις δομές κάτι γίνεται πολύ καλά! Αξίζουν συγχαρητήρια στο προσωπικό και στα στελέχη του νομικού προσώπου του Δήμου μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε οι βρεφονηπιακοί σταθμοί να λειτουργούν με άψογο τρόπο. Ως Διοίκηση στο Δήμο Ωραιοκάστρου ικανοποιούμε στο ακέραιο τα αιτήματα του ΔΟΠΠΑΩ, ώστε να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις δομές», είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας για ακόμη μία χρονιά στις δομές του ΔΟΠΠΑΩ. Οι αιτήσεις για εγγραφές παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι κάθε χρόνο περισσότερες, η εμπιστοσύνη σας κάθε χρόνο είναι πιο ενισχυμένη. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και έτσι προχωρήσαμε σε ανακαινίσεις των εγκαταστάσεων και στη δημιουργία νέων βρεφικών τμημάτων», είπε ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης.

Στη γιορτή τα παιδιά παρακολούθησαν κουκλοθέατρο, ενώ έπαιξαν και διασκέδασαν με τραγούδια και παιχνίδια.

Exit mobile version