Μαζί στους αγώνες για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους!

Στα παιδιά μας αξίζει το καλύτερο . Το μέλλον της νέας γενιάς πρέπει και μπορεί να χτίζεται στον 21ο αιώνα σε σχολικές υποδομές που θα αντανακλούν τις σύγχρονες δυνατότητες. Σε σχολεία που θα εξασφαλίζουν το απαραίτητο περιβάλλον για ολοκληρωμένη μόρφωση και εκπαίδευση.

Ωστόσο, η καθημερινότητα που βιώνουν δεκάδες χιλιάδες γονείς και μαθητές στα σχολεία του Δήμου μας με ευθύνη κράτους, κυβερνήσεων και Δημοτικών αρχών εδώ και χρόνια είναι πολύ διαφορετική. Η σημερινή Δημοτική αρχή όχι μόνο δεν έκανε τίποτα στην κατεύθυνση ανατροπής αυτής της κατάστασης, αλλά αντίθετα την χειροτέρεψε. Οι προτεραιότητες της και στην παιδεία είναι η ικανοποίηση των αναγκών των λίγων. Γι αυτό δεν παίρνουν προτεραιότητα αναγκαία έργα, δεν ολοκληρώνονται έγκαιρα όσα είναι σε εξέλιξη, γονείς και μαθητές ζουν σε πολλές στιγμές ένα πραγματικό αλαλούμ διακινδυνεύοντας ακόμα και την ασφάλεια των μαθητών.

Η πολιτική της σημερινής και των προηγούμενων δημοτικών αρχών, των κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ αποτυπώνεται στους εξής τέσσερις άξονες:

 

#1 Υποχρηματοδότηση

 

#2 Υποστελέχωση

 

#3 Υποδομές χωρίς συντήρηση

 

 

#4 Τεράστιες ελλείψεις στη σχολική στέγη

 

 

Ώς εδώ ! Το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης μπαίνουμε μπροστά μαζί με τους γονείς και τους μαθητές στον αγώνα για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία. Σήμερα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για αναβαθμίσμενες υποδομές, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Συνολικά για ένα σχολείο που θα μορφώνει και όχι που θα εξοντώνει.

Στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη θα χρειαστούν πιο πολλοί εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, ώστε να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή που θα διεκδικεί:

 

 

Τώρα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας γονιών και μαθητών. Γι αυτό στις 8 Οκτώβρη o λαός της πόλης χρειάζεται ένα πραγματικό αντίπαλο δέος στην πολιτική που υποβαθμίζει και τα σχολεία των παιδιών μας. Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Τομπουλίδη.

Exit mobile version