Mάριος Δράμαλης – Στο πλευρό των δημάρχων και των πολιτών

Ο Μάριος Δράμαλης, Συντονιστής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων του με τους δημάρχους των δήμων Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, Κορδελιού-Ευόσμου τον κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, Αμπελοκήπων-Μενεμένης τον κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και Καλαμαριάς κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη αντίστοιχα, αναφέρθηκε στα θέματα ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έπειτα από συζήτηση ήρθαν σε συμφωνία για μια σειρά ενεργειών και από μέρους του κ. Δράμαλη και των δημάρχων αντίστοιχα.

Συνάντηση είχε ο κ.Δράμαλης και με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει ήδη με τις δράσεις του σε έργα πράσινης ανάπτυξης με εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών όπως και με έργα φωτισμού led.

ο Μάριος Δράμαλης με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

Η ευαισθησία των δημάρχων για το περιβάλλον καθώς και η συνεχής ενημέρωση για τα θέματα αυτά, θα συνεχιστεί και ο κ. Δράμαλης τόνισε πως οι δήμαρχοι θα έχουν την πλήρη στήριξή του.

Η κινητοποίηση και διαδραστικότητα του Μάριου Δράμαλη είναι αδιάκοπη, καθώς το περιβάλλον αλλά και η πράσινη ανάπτυξή του πρέπει να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, εξού και συνεχής επικοινωνία του με αρμόδιους φορείς, αποσκοπώντας στο να κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης ένα σημαντικό βήμα στην εξοικονόμηση ενέργειας.

o Mάριος Δράμαλης με το δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη
ο Μάριος Δράμαλης με το δήμαρχο Αμελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου
ο Μάριος Δράμαλης με το δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό

Exit mobile version