Μαρία Κοζάκου για τη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη: Επιτέλους κάποιος μίλησε γι’ αυτό

Καλεσμένη, το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε η Μαρία Καζάκου στην εκποπή «Κυψέλη» και δε δίστασε να σχολιάσει την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε, αποκαλύπτοντας πως είχαν κάνει μία σχετική συζήτηση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Την είχαμε συζητήσει λίγο αυτή την ιστορία και είχαμε πει ότι θα βγει και θα πει αυτό που σκέφτεται… Δεν ήξερα ποια στιγμή θα το σχολιάσει αλλά γενικά όλα αυτά που ακούτε προετοιμάζονται εκτός αυτά που λέμε κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας. Τα περιθώρια που εμείς μπορούμε να μιλήσουμε είναι περιορισμένα και επειδή δεν θέλουμε να μιλάμε σε άκυρα σημεία, είμαστε προσεχτικοί στο να μην καβαλάμε πράγματα που πρέπει να ακούσετε. Όπου υπάρχει ελεύθερος χρόνος, έχουμε συζητήσει τι θα πούμε»

Στη συνέχεια η Μαρία Καζάκου συμπλήρωσε:

«Τα στερεότυπα είναι κάτι που με τρομάζει να σας πω την αλήθεια… Αυτό το πράγμα που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Eurovision, είναι κάτι που το έχουμε ακούσει, το λέμε, το αντιμετωπίζουμε και κάποιος επιτέλους μίλησε γι’ αυτό… Ρητορική μίσους. Η απάντηση, λοιπόν, είναι αυτή!

Εγώ έχω λίγο πιο δειλό τρόπο αντιμετώπισης της ρητορικής μίσους και ταυτόχρονα λίγο διαφορετική. Εγώ πιστεύω το να πω τι μου έγραψε κάποιος, είναι σαν να του δίνω βήμα. Οπότε αποφεύγω την ευθεία αντιπαράθεση και προσπαθώ να απαντήσω έμμεσα. Αυτός, όμως, που το είπε αυτό το κάτι και αυτοί που πιστεύουν το ίδιο με αυτόν, δεν καταλαβαίνουν ότι μιλάς γι’ αυτούς. Πρέπει να του πεις του άλλου σ’ εσένα μιλάω».

Exit mobile version