Λεονάρντο ντι Κάπριο: Απολαυστικά σχόλια στο Twitter για την «κατάρα των 25»

«Ας είμαστε όλοι το ίδιο σταθεροί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, όμως για λιγότερο ανατριχιαστικά πράγματα»

Γλέντι έχει στηθεί στο Twitter με τα μηνύματα για τον σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο ντι Κάπριο να έχουν πάρει φωτιά. Πολλοί είχαν ήδη προβλέψει ότι ο ηθοποιός θα έδινε τέλος στη σχέση του με την Καμίλα Μορόνε εξαιτίας της ηλικίας της.

Ο 47χρονος βραβευμένος ηθοποιός και η 25χρονη καλλονή χώρισαν «αθόρυβα» νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, μια πηγή κοντά στον ντι Κάπριο δήλωσε στη βρετανική The Sun την Τρίτη. Ο τελευταίος αυτός χωρισμός φαίνεται να ενισχύει τη θεωρία της λεγόμενης «κατάρας των 25», καθώς ο ηθοποιός φαίνεται να μην βγαίνει με γυναίκες που ξεπερνούν αυτή την ηλικία.

Τα νέα του χωρισμού έβαλαν «φωτιά» στο Twitter με τους θαυμαστές να αρχίζουν τα αστεία για την… καταδικασμένη σχέση η οποία έληξε άδοξα μόλις έναν μήνα μετά τα γενέθλια της Μορόνε.

«Τρία πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή: ο θάνατος, οι φόροι και ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο χωρίζει με την κοπέλα του προτού ο προμετωπιαίος φλοιός της αναπτυχθεί πλήρως», αστειεύτηκε ένας σχολιαστής.

«Ας είμαστε όλοι το ίδιο σταθεροί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, όμως για λιγότερο ανατριχιαστικά πράγματα», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο βγαίνει με όλες τις κάτω των 25 με τις οποίες μπορεί πιθανόν για να μεταδώσει το μήνυμα για την κλιματική αλλαγή σε αυτούς που θα επηρεαστούν περισσότερο», αστειεύτηκε ένας τρίτος.

«Δεν υπάρχει φαινόμενο σε αυτόν τον πλανήτη πιο αξιόπιστο από το γεγονός ότι ο Λεονάρντο ντι Κάπρο χωρίζει με τις συντρόφους του μέχρι τα 25. Τα δεδομένα σου κόβουν την ανάσα», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Καμίλα Μορόνε χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης, σύμφωνα με πηγές που επικαλέστηκε το People. Ο βραβευμένος με Όσκαρ 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο – οι οποίοι κρατούσαν… όσο μπορούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2018, ενώ έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι όταν κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά στα βραβεία Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε το In Touch, το ζευγάρι χώρισε μετά από μια «δύσκολη στιγμή» στη σχέση του.

«Ο Λίο και η Καμίλα είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει», συνεχίζει η ίδια πηγή και προσθέτει: «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

 

 

newsbeast.gr

Exit mobile version