Κύπελλο Ελλάδας, ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 5-0: Μπαλάρα και «5άρα» στην Τούμπα με σούπερ Τζόλη

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός, πέτυχε πέντε γκολ με την ΑΕΛ, είχε σε μεγάλη μέρα τον Τζόλη που σκόραρε τρεις φορές και βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση

Ο ΠΑΟΚ πετούσε φωτιές στην Τούμπα στο ματς με την ΑΕΛ, επικράτησε άνετα 5-0 και βρίσκεται με τα… δύο πόδια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός, πέτυχε πέντε γκολ, δημιούργησε αμέτρητες ευκαιρίες και έδειξε ότι βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚΧρήστος Τζόλης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (το πρώτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου), ενώ για ακόμη μια φορά ο νεοαποκτηθείς Μίκαελ Κρμέντσικ έδωσε οντότητα στην επιθετική γραμμή σκοράροντας μια φορά, μοιράζοντας μια ασίστ και γενικώς έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με αποφασιστικότητα και έδειξε διάθεση για να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 10′ οι παίκτες του Δικεφάλου άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα καθώς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Κρμέντσικ, ο οποίος με συρτή παράλληλη μπαλιά, έστρωσε στον Τζόλη. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ ερχόμενος με φόρα και με μεγάλη ταχύτητα, πρόλαβε τους αμυντικούς της ΑΕΛ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στο 23′ ο Αουγκούστο έκανε εξαιρετική σέντρα προς τον Τζόλη, ο οποίος κατέβασε την μπάλα με μαγικό τρόπο, πέρασε τον Νάγκι και πλάσαρε ιδανικά γράφοντας νωρίς-νωρίς το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν χαλάρωσε ούτε στο β’ ημίχρονο παρά το προβάδισμα που είχε και με γκολ του Κρμέντσικ στο 47′ έπειτα από την μπαλιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχε το 3-0.

Ο ρυθμός του ΠΑΟΚ παρέμεινε υψηλός και στο 55′, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Ουάρντα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ινγκασον που για ένα ακόμη ματς βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (4-0).

Ο ΠΑΟΚ ήταν ασταμάτητος, όπως και ο Τζόλης, ο οποίος στο 74′ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Λάμπρου, βγήκε απέναντι στον Νάγκι, τον οποίο πλάσαρε πετυχαίνοντας το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του (5-0).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (72′ Λύραντζης), Αντρ. Ζίβκοβιτς (72′ Μουργκ), Ουάρντα (59′ Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (59′ Κρμέντσικ).

ΑΕΛ: Νάγκι, Καρανίκας, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος (64′ Νικολιάς), Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκοτζαμανίδης (63′ Τσόσιτς), Κολομπίνο (82′ Στοΐνοβιτς), Γλυνός (63′ Πινακάς), Ντουρμισάι (76′ Νούνιτς).

 

Exit mobile version