Ξέσπασε στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Ατρόμητο με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί

Χάρη σε χατ-τρικ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον Ατρόμητο το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι προέρχονται από το στραβοπάτημα στα Γιάννενα (1-1 με τον ΠΑΣ) θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις νίκες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και το παιχνίδι τους απέναντι στη Μαρσέιγ (21/10).

Με βασικό τον Κώστα Φορτούνη και τον Χασάν να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ελ Αραμπί παρέταξε τους ερυθρόλευκους ο Μαρτίνς.

Στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός πίεσε τον Ατρόμητο, ωστόσο οι Περιστεριώτες κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία του Γιαννιώτη τους Πειραιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν χαμηλά τον ρυθμό του ματς με τους ερυθρόλευκους να απειλούν μόνο με μια κεφαλιά του Μασούρα (12′) που δεν βρήκε στόχο και με ένα μακρινό σουτ του Χολέμπας (18′), που επίσης πέρασε άουτ.

Πάντως στο 28ο λεπτό άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα: οι Περιστεριώτες έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Μάτιτς, για σκληρό μαρκάρισμά του στον Καμαρά.

Ακολούθως ο Κάναντι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μπουσουλάτζιτς (35′), ενώ διορθωτική κίνηση έκανε και ο Μαρτίνς, ο οποίος στην προσπάθειά του να δώσει πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας του έριξε στο ματς τον Ελ Αραμπί, με το σύστημα των Πειραιωτών να μετατρέπεται σε 4-4-2.

Στα λεπτά που απέμεναν για το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες (0-0) στα αποδυτήρια.

Στο 52ο λεπτό πάντως ο «γκολεαδόρ» του Ολυμπιακού έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του.

Ο Καμαρά πέρασε φοβερή κάθετη πάσα στον Φορτούνη, αυτός έδωσε αριστερά στον Αραμπί, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας.

Αρχικά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία και καταλόγισε οφσάιντ, ωστόσο μετά από τσεκάρισμα της φάσης στο VAR το γκολ μέτρησε, κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα.

Μάλιστα στο 65′ οι γηπεδούχοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους, με τον Εμβιλά να πασάρει στον Χασάν και τον Αιγύπτιο να νικά τον Γιαννιώτη, κάνοντας το 2-0.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση εκ νέου ο Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε ακόμη δύο γκολ: Στο 82′ με ωραία ντρίμπλα και σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη, τον οποίο νίκησε και πέντε λεπτά αργότερα, κάνοντας χατ-τρικ.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0

Γκολ: 52′, 82′, 87′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 65′ Χασάν (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Xολέμπας (Ολυμπιακός), Μπα (Ολυμπιακός), Σεμέδο (Ολυμπιακός)

Κόκκινες: Μάτιτς (Ατρόμητος)

Δοκάρια:

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (76′ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Φορτούνης, Μασούρας (40′ Ελ  Αραμπί), Βαλμπουενά (70′ Λοβέρα), Χασάν (76′ Σουντανί).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γούτας, Χαρίσης (61′ Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μουνίθ (35′ Μπουσουλάτζιτς), Νάτσος, Κιβρακίδης (69′ Ούμπιδες), Σάλομον (69′ Γκαλβάο), Κωτσόπουλος (61′ Ενσικουλού), Ρισβάνης, Μάτιτς.

 

 

Exit mobile version