Ξεκάθαρη θέση Αγγελούδη για την TV100. Αλλάζουν τα πάντα!

Έντονη αντιπαραβολή με την πρακτική της υπάρχουσας διοίκησης

Ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που αντιμετωπίζει σοβαρά τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είναι έως τώρα, ο Στέλιος Αγγελούδης. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη ΔΕΠΘΕ, έθεσε σαφώς τα σχέδια του για το μέλλον της TV100 και του FM 100.

«Αξιολόγηση, αξιοποίηση και ενίσχυση του προσωπικού, σύνταξη ενός νέου κανονισμού λειτουργίας της Διοίκησης και του Προσωπικού, δημιουργία ενός νέου Οργανογράμματος, απόλυτη διαφάνεια σε προσλήψεις προσωπικού και προμήθειες, τη διασφάλιση της πολυφωνίας και του πλουραλισμού, την ανανέωση του εξοπλισμού, των εγκαταστάσεων και των μέσων μετακίνησης, την εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος σε τεχνολογία HD και την αξιοποίηση της ραδιοφωνικής συχνότητας 100.6.»

Αυτή η δήλωση αποτελεί μια ξεκάθαρη δέσμευση που δεν έχει προηγουμένως εκφραστεί από υποψήφιο δήμαρχο. Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλει ουσιαστικά και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του, ο Βασίλης Διαμαντάκης. Αυτό που διακρίνει τον κύριο Διαμαντάκη είναι πως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον χώρο της TV100 και του FM100 από τη θέση του μέλους Δ.Σ της ΔΕΠΘΕ και ειδικότερα σε ότι αφορά όχι μόνο το στελεχιακό αλλά και το εργασιακό προσωπικό.

Συνεπώς οι προτάσεις του κυρίου Αγγελούδη πέραν του ότι είναι στοχευμένες αποτελούν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα αντίθεσης προς την παρούσα δημοτική αρχή. Με τις προτάσεις του, δείχνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την τρέχουσα κατάσταση και εκφράζει την ανάγκη για αλλαγές και βελτιώσεις. Αυτό αποτελεί μια σαφή έκφραση δυσαρέσκειας και αντιπαραβολής με την πολιτική και την πρακτική της υπάρχουσας διοίκησης της ΔΕΠΘΕ κάτι που εκφράστηκε ευθέως προς τους διευθυντές της TV100 και του FM100.

Γ.Ε.Φ.

 

 

 

Exit mobile version