Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Δημάρχου Θερμαϊκού Γ. Τσαμασλή στην Περαία

Νέα δημιουργική θητεία Τσαμασλη, το μήνυμα της συγκέντρωσης στην Περαία

Μήνυμα για νέα δημιουργική θητεία του Γ. Τσαμασλη και του Θερμαγικού, έστειλε η Περαια, σε μια μεγαλειώδη συγκεντρωση, πρωτοφανη για τα δεδομένα του δήμου Θερμαϊκου!
Το μήνυμα έστειλαν οι εκατοντάδες εκατοντάδων συγκεντρωμένοι,  που δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν τον Δήμαρχο τους, όταν αυτός ανέλυε τα ΕΡΓΑ που ΓΙΝΟΝΤΑΙ, τονίζοντας ότι το “θα” και οι σχεδιασμοί επί χάρτου δεν τον αφορουν. Μιλα “επί το έργον”, όπως είπε, για ολοκληρωμένα η δρομολογημενα, ήδη χρηματοδοτούμενα  έργα.

Σε έναν λόγο χειμμαρωδη, δονουμενος από συγκίνηση για την αγάπη  που εισπράττει από τους ” φίλους συμπολιτες” του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ζήτησε ανανεωση της εμπιστοσυνης τους, δεσμευομενος,  ότι θα εργαστεί ακούραστα και πολλαπλα με τους συνεργάτες του, προκειμενου ο τόπος και οι άνθρωποι του να έχουν τη θέση που τους αξίζει σε ένα Σύγχρονο Ανθρώπινο Δήμο.
Αναφέρθηκε στα έργα πνοης της δημοτικής του αρχής, καθαριότητα, οδοποιια, υδρευση, αντιπλημμυρική προστασια, νέα σχολεία και συντηρήσεις άλλων, την ίδρυση πολεοδομιας, τις ψηφιακες υπηρεσιες.
Τονισε πως αυτά, σε συνδυασμό με τα μεγάλα αναπτυξιακα έργα, Thess Intec, Μαρίνα Ν. Μηχανιώνας, Τουριστικό χωριό στην Αγ. Τριάδα, και τουριστική αξιοποίηση της Επανομης, εντάσσουν τον Δήμο Θερμαϊκου, πανελλαδικα, στις πρώτες θέσεις εκσυγχρονισμου και Ανάπτυξης, μεταξυ των περιφερειακων δημων, ενώ αποκτά περιοπτη θέση και στους τουριστικούς χάρτες.
Δεν παρέλειψε να επισημάνει, ότι στόχος όλων των μεγάλων έργων είναι, μέσω της ανάπτυξης, να υπάρχει εργασία για χιλιάδες συμπολίτες που θα ανακυκλώνουν και θα αναζωογονουν την οικονομία του τόπου.
Κλείνοντας, καταχειροκροτούμενος, τόνισε: “Η αγάπη σας είναι η δυναμη μου. Και αυτη με οδηγεί. Θέλω να είστε υπερήφανοι για τον τόπο σας και τη δημοτική σας αρχή! Θελω μαζι, ενωμενοι να δημιουργήσουμε στέρεες υποδομές για τα παιδια μας, για το μελλον. Εγώ σας εμπιστευομαι. Εμπιστευτείτε με και εσείς για άλλη μια θητεία δημιουργίας και ανάπτυξης”.
Κατεβαίνοντας από το βήμα χάθηκε στις αγκαλιές των άνω των χιλιων συγκεντρωθεντων, με τις διαβεβαιώσεις νίκης,  να ακουγονται απ άκρου σ άκρον στην πανεμορφη παραλια της Περαιας, που έσφυζε από τον κόσμο.
Exit mobile version