Κεντρική Ομιλία του Φάνη Παπά στο Δήμο Δέλτα, παρουσία ισχυρών και ιστορικών προσωπικοτήτων της ευρύτερης περιοχής

Στη Σίνδο πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση για τον Δήμο Δέλτα ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Φάνης Παπάς.
Παρουσία πλήθους φίλων, ψηφοφόρων του και κατοίκων της περιοχής, ο κ. Παπάς ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του και τόνισε μεταξύ άλλων: “Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής είναι εξαιρετικά κρίσιμες διότι είναι αυτές που θα στείλουν το μήνυμα της σταθερότητας, της ανάπτυξης και της ευημερίας. Είναι αυτές οι εκλογές που θα καθορίσουν την επόμενη μέρα μιας χώρας, που χάρις στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί πλέον να ατενίζει με σιγουριά και αισιοδοξία το μέλλον. Με σιγουριά επειδή ανταποκρίθηκε στις μεγαλύτερες προκλήσεις την προηγούμενη τετραετία και με αισιοδοξία διότι μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και παρά τις αντιξοότητες κατόρθωσε να παρουσιάσει ανάπτυξη και πρόοδο. Στις κάλπες της επόμενης Κυριακής αποφασίζουμε την κυβέρνηση που θέλουμε και τον κυβερνήτη. Αυτοδύναμη ισχυρή Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον άνθρωπο που ξέρει να κάνει τα λόγια πράξεις. Την επόμενη Κυριακή επίσης αποφασίζουμε ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στην επόμενη Βουλή. Στον σταυρό δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία. Ακόμη και στις επαναληπτικές εκλογές δεν θα έχουμε ως πολίτες την ευκαιρία να αλλάξουμε την επιλογή του σταυρού της 21ης Μαΐου. Γι’ αυτό σας ζητώ την Κυριακή να μου δώσετε έναν σταυρό, να με εμπιστευτείτε για να έχετε έναν δικό σας άνθρωπο την επόμενη τετραετία στη Βουλή, έναν νέο άνθρωπο αποφασισμένο να δώσει τη μάχη της ανάπτυξης για όλους τους πολίτες της Β’ Θεσσαλονίκης. Σας ζητώ να δώσετε μια ευκαιρία στην ύπαιθρο του νομού Θεσσαλονίκης και να είστε βέβαιοι ότι θα σας δικαιώσω”.
Τον υποψήφιο βουλευτή παρουσίασε η Χρύσα Σάμου (Δημοσιογράφος ΕΡΤ3, γνωστή από την εκπομπή “Διασπορά”) και τον προλόγισαν οι:
-Γιώργος Αθανασιάδης, Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. του Δήμου Δέλτα.
-Χρήστος Τσομπάνος, Γραμματέας Αγροτικού Ν.Δ. – Υπεύθυνος Τομέα Κτηνοτροφίας.
-Κώστας Βερβίτης, Πρόεδρος του Οστρακοαλιευτικού Συλλόγου “Ποσειδών” του Δήμου Δέλτα.
-Θάνος Μπέγκας, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ισχυρές και ιστορικές προσωπικότητες της ευρύτερης περιοχής από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας, πρώην Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.ά.
Exit mobile version