Η καρναβαλική έκρηξη της αποκριάς στην ΕΤ-3

Η φετινή αποκριά ήταν μια εξοχική εκδρομή για τις αισθήσεις, και η ΕΡΤ-3 έκανε τον καλύτερο οδηγό. Με κάμερες που έσφυζαν από δράση και χρώματα που ζωντάνευαν την οθόνη, η καρναβαλική έκρηξη που μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να αναζωογονηθούμε.

Από τα πανηγύρια στους δρόμους μέχρι τη πομπώδη παρέλαση, η ΕΡΤ-3 κατάφερε να αιχμαλωτίσει την αυθεντική ουσία της αποκριάς. Οι κορυφαίες στιγμές παρουσιάστηκαν με επιδεξιότητα και αισθητική, ενώ οι συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες έδωσαν μια γεύση της πνευματικής και κοινωνικής σημασίας που έχει η αποκριά στην Ελλάδα.

Από τα χειροποίητα κοστούμια μέχρι τους χορευτικούς πειρασμούς, κάθε στιγμή ήταν γεμάτη με ενθουσιασμό και χαρά. Η ΕΡΤ-3 κατάφερε να μας μεταφέρει στον κόσμο της αποκριάς με τρόπο που μας έκανε να αισθανθούμε σαν να ήμασταν εκεί, να χορεύουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί με τους συμμετέχοντες.

Η καρναβαλική έκρηξη της αποκριάς μέσα από τα μάτια της κρατικής τηλεόρασης  αποδείχτηκε μια απόλυτα θετική εμπειρία, ένας πανηγυρικός χορός χρωμάτων και χαράς που μας θύμισε γιατί η αποκριά είναι μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές μας. Ας συνεχίσουμε να χορεύουμε και να γιορτάζουμε με αυτή την αισιοδοξία και αυτή την ενέργεια που μας προσφέρει η παράδοση της αποκριάς.

Γ.Ε.Φ

 

 

Exit mobile version