Ο Κάλβιν Κλάιν και η ευτυχία με το νεαρό μοντέλο Κέβιν Μπέικερ

Το άλλο μισό του στο πρόσωπο του 34χρονου μοντέλου Κέβιν Μπέικερ φαίνεται ότι έχει βρει ο 79χρονος σχεδιαστής Κάλβιν Κλάιν, καθώς μια πρόσφατη κοινή έξοδός τους επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί.

Ο μεγιστάνας της μόδας και ο επί έξι χρόνια σύντροφός του έχουν κάνει το παν για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή από τη δημοσιότητα, γι’ αυτό και κανείς δεν γνώριζε αν η σχέση αυτή υφίστατο ακόμη. Παρά το γεγονός ότι ο Μπέικερ δίνει πάντα το «παρών» στις επιδείξεις μόδας του Κλάιν, το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση του, ενώ το love story του παραμένει μυστήριο για τους φαν του σχεδιαστή.

Η ερωτική ζωή του Κάλβιν Κλάιν, άλλωστε, ήταν ανέκαθεν θυελλώδης και ανατρεπτική, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των media. Πριν από τον Μπέικερ ο σχεδιαστής διατηρούσε δεσμό με τον κατά 50 χρόνια νεώτερό του πορνοστάρ Νικ Γκράμπερ, ο οποίος συχνά απασχολούσε τα πρωτοσέλιδα του Τύπου για τα άγρια πάρτι που έκανε και την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

Φήμες θέλουν τη σχέση αυτή να έληξε άδοξα μετά τη σύλληψη του Γκράμπερ για κατοχή κοκαΐνης και την είσοδό του σε κλινική αποτοξίνωσης. Μετά τον χωρισμό τους ο πορνοστάρ απείλησε να αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα του Κλάιν σε αποκαλυπτικό βιβλίο, το οποίο, όμως, δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Αρκετά χρόνια προτού μπει στη ζωή του ο Γκράμπερ, ο Κάλβιν Κλάιν υπήρξε παντρεμένος και, μάλιστα, δύο φορές. Ο πρώτος γάμος του ήταν με τη συμφοιτήτριά του Τζέιν Σεντρ, με την οποία απέκτησε την κόρη του, και ο δεύτερος με την πρώην συνεργάτιδά του Κέλι Ρέκτορ.

Exit mobile version