Ηχητικό ντοκουμέντο του βιασμού της από τον 27χρονο τράπερ έχει η 16χρονη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 16χρονης κοπέλας από τον 27χρονο τράπερ στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέες πληροφορίες φέρουν στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την επίμαχη στιγμή, το οποίο είχε στην κατοχή της η ανήλικη και το έχει παραδώσει στις αρχές, οι οποίες θα το επεξεργαστούν για να αντλήσουν επιπλέον πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία της 16χρονης ότι το απόγευμα της Τρίτης 07/06 συναντήθηκε με τον 27χρονο ράπερ, με τον οποίο επικοινωνούσαν μέσω Instagram. Κατά την κατάθεση της κοπέλας ο Saint την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και χωρίς τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά και εκεί με χρήση σωματικής βίας τη βίασε.

ο 27χρονος τράπερ μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, ίνει τη δική του εκδοχή και υποστηρίζει ότι ουδέποτε προχώρησε στις πράξεις που καταγγέλλει η ανήλικη.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν πιεστικός με την 16χρονη, ωστόσο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης και της παράνομης βίας.

Exit mobile version