GNTM – Βίκυ Καγιά: Η πρώτη αντίδραση μετά το σάλο με τη γυμνή φωτογράφηση

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τη Βίκυ Καγιά μετά τον μεγάλο σάλο που έχει δημιουργηθεί με τη γυμνή φωτογράφηση

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η γυμνή φωτογράφιση του ριάλιτι μοντέλων GNTM 3, σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, όπου οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες στο πλατό και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, κατέκρινε το concept δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. Από την άλλη, ο φωτογράφος Κοσμός Κουμιανός, ο οποίος συνεργάζεται στενά με την παραγωγή του ριάλιτι ήταν και ο υπεύθυνος για τις λήψεις, έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες, λέγοντας ότι «το γυμνό για εμένα συμβολίζει την αλήθεια».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αντίδραση της Βίκυς Καγιά όταν την συνάντησε η κάμερα του Πρωινό την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της. «Καλό μήνα! Σας φιλώ! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο! Πρώτα θα μιλήσω στους Κου Κου και μετά σε οποιονδήποτε άλλον. Πρώτα στο κανάλι μου. Σας χαιρετώ» είπε η Βίκυ Καγιά.

 

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Βαγγέλης Περρής τόνισε: «Επειδή τα θέματα αυτά είναι ευαίσθητα και έπεσαν κάποια πρόστιμα από το ΕΣΡ για το πώς οι κριτές αντιμετωπίζουν τους παίκτες, επομένως είναι απόλυτα φυσιολογικό να τους είπαν αν έχει δημιουργηθεί ένα θέμα ότι είναι καλύτερο να το θάψουμε παρά να το συντηρήσουμε μέσω δηλώσεων».

Exit mobile version