Γιώργος Λιανός: Δίνουν αγκωνιές για το ποια ομάδα θα πάρει την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε γιατί θεωρεί τον φετινό κύκλο του «Survivor 4» πιο δύσκολο και σκληρό σε σχέση με τους προηγούμενους

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αρχικά, ο παρουσιαστής του «Survivor 4» απάντησε γιατί θεωρεί τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης πιο δύσκολο και σκληρό σε σχέση με τους προηγούμενους.

«Μου στείλανε και αρκετοί παλιοί παίκτες στο Instagram – χιουμοριστικά βέβαια- γιατί είπα ότι είναι το πιο σκληρό. Είναι, σε σχέση με τα 3 που έχουν γίνει από το 2017 και μετά. Καμία φυλή δεν ξεκίνησε με δύο σπίρτα, με τέτοιο καιρό με καταρρακτώδεις βροχές και χωρίς να έχει  στημένη την καλύβα της. Απάντησα σε πάρα πολλούς παλιούς παίκτες γιατί έφαγα “κράξιμο”» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν έχει την τελική τριάδα στο μυαλό του επειδή γίνονται αλλαγές στις ομάδες και αλλάζουν οι ισορροπίες. «Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι μεν να έρθουν σε ισορροπία οι ομάδες αλλά και γιατί κάποια μέλη έχουν την ικανότητα να ασκούν ηγετικές τάσεις. Οπότε πάντα το Survivor τελειώνει έχοντας γίνει δύο ή τρεις αλλαγές στις ομάδες. Όχι μόνο μία. Οι ομάδες δίνουν αγκωνιές για το ποια θα πάρει την Ανθή Σαλαγκούδη» είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Ωστόσο, όση ώρα ο Γιώργος Λιανός έδινε συνέντευξη στον δημοσιογράφο του OPEN, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία βρισκόταν στον στούντιο της εκπομπής, έδειχνε τον εαυτό της. Στη συνέχεια, μάλιστα, ανταπάντησε στον παρουσιαστή για τις δυσκολίες του «Survivor », όπως τις έζησε εκείνη. «Να θυμίσω στον Γιώργο ότι το 2017 δεν ήταν μαζί μας, οπότε δεν ξέρει τι συνθήκες είχαμε. Γιατί εμείς όταν πήγαμε, την πρώτη εβδομάδα δεν είχαμε στημένες τις καλύβες μας και επίσης έβρεχε και κοιμόμασταν όρθιοι για να μη βρεχόμαστε» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Σαλαγκούδη φέρνει αλλαγές στην ψηφοφορία κοινού

Aναστάτωση στην παραγωγή του «Survivor 4» προκάλεσε η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως δημοφιλέστερη παίκτρια της προηγούμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου η παραγωγή της Ατζούν Medya εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο από την επόμενη ψηφοφορία και μετά, να αλλάξει τελείως το σύστημα μέσα από το οποίο βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Αυτό ξεκινάει από την κινητοποίηση που υποθετικά έγινε από την οικογένεια της παίκτριας στη Θεσσαλονίκη και το περιβάλλον της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν ξαναγίνει η ψηφοφορία να είναι πάλι πιο δημοφιλής παίκτρια κάτι που αποτελεί πρόβλημα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει καμία εμπλοκή στην ψηφοφορία, υπάρχει ανεξάρτητη εταιρεία. Επίσης, ο ΣΚΑΪ έχει μόνο τον ελεγκτικό μηχανισμό για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας και αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, θα εξεταστούν. Δεν αποκλείεται να καταργηθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος ανάδειξης υποψήφιου προς αποχώρηση, π.χ. μέσω αγωνισμάτων» ανέφερε η δημοσιογράφος του OPEN.

Exit mobile version