Γιάννης Αμανατίδης: «Μήνυμα ελήφθη, αλλάζουμε και ενωμένοι δίνουμε αποφασιστικά τη μάχη των εκλογών»

«Δεν είχε δείξει αλαζονεία ο κ. Μητσοτάκης όταν κουνούσε το δάχτυλο στη Βουλή και έλεγε πως δεν υπάρχει καμία μελέτη, που να δείχνει περισσότερους θανάτους εκτός ΜΕΘ, ενώ είχε την έκθεση Λύτρα-Τσιόδρα στο γραφείο του;» ρώτησε, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης.

«Δεν έδειξε αλαζονεία όταν όλοι ήμαστε κλεισμένοι στην πανδημία και εκείνος έκανε βόλτες ή όταν έστρεφε το πρόσωπό του από τη Βουλή και έφευγε χωρίς να απαντήσει;» ρώτησε, ξανά, στον «Σκάι», διαφωνώντας με την άποψη πως «μέχρι τώρα, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δείξει αλαζονεία».

Μιλώντας στη συνέχεια για τους φόβους που εκφράστηκαν, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών σημείωσε πως και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τούς συμμερίζεται, καλώντας τα στελέχη της ΝΔ να κατεβάσουν τους τόνους και να μην είναι αλαζόνες.

«Υπάρχει κρυφή ατζέντα, σε μια μερίδα της ΝΔ» επισήμανε, σχετικά με τις δηλώσεις περί αυτοδυναμίας με 180 έδρες, ώστε να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας.

Αναφερόμενος δε, στους λόγους της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε πως «το μήνυμα ελήφθη, στραβός δεν είναι ο γιαλός, στραβά αρμενίσαμε, χρειάζεται ενόψει των νέων εκλογών να αλλάξουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε όλη την ευθύνη πάνω του, όμως αναλογικά και εμείς έχουμε. Τώρα, ενωμένοι και αποφασιστικά θα πάμε στη νέα εκλογική μάχη, προβάλλοντας τις θέσεις μας απέναντι στην νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ , που εάν επιβραβευτεί, θα είναι καταστροφική για την χώρα».

«Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή!» τόνισε.

Exit mobile version