Γιάννης Αμανατίδης: «Ημέρα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ η 21η Μαΐου και το πάρτι των απευθείας αναθέσεων και της αισχροκέρδειας θα κοπεί» (βίντεο)

«Υπάρχει όξυνση των προβλημάτων και σύμφωνα με αυτό, θα κρίνει ο λαός» υποστήριξε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στο «One TV».

«Η 21η Μαΐου θα είναι η μέρα της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα δώσει τη δυνατότητα σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας μακράς πνοής, για πρώτη φορά χωρίς μνημόνια» προέβλεψε, προσθέτοντας πως με αυτή την κυβέρνηση θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι των παράνομων υποκλοπών και των παρακολουθήσεων, όπως και οι υπεύθυνοι για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η απλή αναλογική με τη συνεργασία πρώτου και τρίτου κόμματος δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης» σημείωσε, υπενθυμίζοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «τα έβγαλε πέρα στα δύσκολα» και η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ακρίβεια, την κοινωνική ανισότητα και τα προβλήματα της νεολαίας.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετώπισε αποσπασματικά την ακρίβεια» επισήμανε, σε αντίθεση με το πρόγραμμα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι απολύτως ρεαλιστικό και κοστολογημένο, όπως είπε.

«Μόνο το πάρτι των απευθείας αναθέσεων και της αισχροκέρδειας να κοπεί ξέρετε πόσα δισεκατομμύρια είναι αυτά;» ρώτησε.

«Αν ξαναβγεί ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχιστούν αυτά, ενώ η επόμενη μέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος» τόνισε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την τοποθέτηση του Γιάννη Αμανατίδη:

Exit mobile version