Γιάννης Αμανατίδης: Εξοντωτική για τους εμπόρους η ρύθμιση της ΝΔ για 24ωρη λειτουργία, 7 ημέρες την εβδομάδα

Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη, συναντήθηκε σήμερα, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Αμανατίδης.

«Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στην πόλη μας και παρέθεσα τις λύσεις που δίνονται μέσα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» δήλωσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, αμέσως μετά, την συνάντησή τους.

«Αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, ρύθμιση χρεών με διαγραφή μέρους βασικής οφειλής χρεών που δημιουργήθηκαν στην υγειονομική κρίση και 120 δόσεις για την αποπληρωμή του υπολοίπου, ένταξη στο σχήμα και όσων απώλεσαν τη ρύθμιση του 2019» είπε, «είναι μόνο ένα τμήμα της δέσμης μέτρων που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα, ώστε να στηριχθούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, έμποροι και επαγγελματίες».

Όπως πρόσθεσε, «στα μέτρα περιλαμβάνεται, επίσης, ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός και νέος πτωχευτικός κώδικας, μαζί με την ενεργειακή αναβάθμιση για πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις και πρόγραμμα Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην απαράδεκτη εξοντωτική ρύθμιση της ΝΔ για 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Exit mobile version