Γεννηματά: Ποιος διόρισε τον Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο;

Η Φώφη Γεννηματά σχολίασε ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη «έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους» – Καταλόγισε καθυστερημένη αντίδραση στην κυβέρνηση

Τη συνέντευξη τύπου της υπουργού Πολιτισμού για τις καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Σε δήλωση της τονίζει «ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους. Προκαλούν την κοινή γνώμη. Αλήθεια ποιος διόρισε στο Εθνικό Θέατρο τον «επικίνδυνο», όπως ομολόγησαν κ. Λιγνάδη; Αλήθεια ποιος επί εβδομάδες προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την υπόθεση;»

Παράλληλα, καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι αντέδρασε καθυστερήμενα, προσθέτοντας πως σε «οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα, κάποιος θα είχε αναλάβει την ευθύνη και θα είχε παραιτηθεί. Αλλά εδώ για την Κυβέρνηση της ΝΔ η λέξη «φιλότιμο», είναι απόλυτα άγνωστη».

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους. Προκαλούν την κοινή γνώμη. Αλήθεια ποιος διόρισε στο Εθνικό Θέατρο τον «επικίνδυνο», όπως ομολόγησαν κ. Λιγνάδη;

Αλήθεια ποιος επί εβδομάδες προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την υπόθεση; Την απάντηση πλέον την γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Και για τα δύο ερωτήματα. Η κ. Μενδώνη, με εντολή του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

Η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και δεν πείθει κανέναν η σημερινή καθυστερημένη αντίδραση της Κυβέρνησης.

Σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα, κάποιος θα είχε αναλάβει την ευθύνη και θα είχε παραιτηθεί.

Αλλά εδώ για την Κυβέρνηση της ΝΔ η λέξη «φιλότιμο», είναι απόλυτα άγνωστη. Ντροπή!»

Exit mobile version