Φυσικές καταστροφές και Τεχνητή Νοημοσύνη – Συνεχίζονται οι διαλέξεις για δημοσιογράφους και φοιτητές Δημοσιογραφίας

Οι φυσικές καταστροφές και η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην αντιμετώπιση και τη δημοσιογραφική κάλυψή τους είναι ο θεματικός άξονας τριών διαλέξεων με τις οποίες συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα ο Α΄ Κύκλος Διαλέξεων και Σεμιναρίων για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Ενημέρωση, που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Τη Δευτέρα 27/11/2023, στις 17.30, η Καλλιόπη Κράβαρη, Διδάκτωρ Πληροφορικής ΑΠΘ, υπεύθυνη τομέα Τεχνητής Νοημοσύνης, Εργαστήριο για την «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών» Δι.ΠΑ.Ε θα μιλήσει με θέμα «Η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην ολιστική διαχείριση και αντιμετώπιση πλημμυρών και άλλων φυσικών καταστροφών».

Η διάλεξη απευθύνεται πρωτίστως σε δημοσιογράφους και φοιτητές/σπουδαστές δημοσιογραφίας, αλλά και στο ευρύ κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ  (Στρ. Καλλάρη 5, 54622 Θεσσαλονίκη) ή απομακρυσμένα [Εγγραφείτε εδώ για διαδικτυακή παρακολούθηση]

Το πλήρες πρόγραμμα και τους συνδέσμους για την εγγραφή στις υπόλοιπες διαλέξεις και τα σεμινάρια του Κύκλου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βίντεο από τις διαλέξεις των καθηγητών Ι. Πήτα και Θ. Ντινόπουλου μπορείτε να δείτε στο κανάλι του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ στο youtube.

Exit mobile version