Φθινοπωρινές φυτεύσεις στο προαύλιο του 3ου-6ου δημοτικού σχολείου σε συνεργασία του συλλόγου γονέων του 3ου με τον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Φθινοπωρινές φυτεύσεις στο προαύλιο του 3ου-6ου δημοτικού σχολείου σε συνεργασία του συλλόγου γονέων του 3ου με τον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Συκεών «Μέγας Αλέξανδρος» είχε την πρωτοβουλία για μία φθινοπωρινή δενροφύτευση στον αύλειο χώρο του διδακτηρίου και ο δήμος Νεάπολης-Συκεών την στηρίζει προμηθεύοντας τα απαραίτητα φυτά και λουλούδια.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου από τις 11 το πρωί με τη συμβολή της αντιδημαρχίας Πρασίνου οι οποία θα προμηθεύσει με εκατοντάδες φυτά το σχολείο και της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας εκπαίδευσης. Τόσο η αντιδήμαρχος Πρασίνου Παρή Γενίτσαρη όσο και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Αλεξάνδρα Τερζίδου θα δώσουν το παρών την Κυριακή προκειμένου να… βάλουν ένα χεράκι στις φυτεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση της Κυριακής είναι συνέχεια των ανοιξιάτικων φυτεύσεων που έγιναν τον Μάρτιο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δασών (21/3).

 

Τέλος να σημειωθεί πως οι μυρωδιές που θα σας συγκινήσουν εφόσον αποφασίσετε να συμμετάσχετε στη δράση δεν θα προέρχονται από τα φρεσκοφυτεμένα καλλωπιστικά φυτά αλλά από τα φρεσκοψημένα σουβλάκια που θα ετοιμάζει εκείνη την ώρα ο σύλλογος γονέων προς πώληση με στόχο την ενίσχυση του ταμείου του. 

Exit mobile version