Φαντασμαγορική η Avant Premiere για την ταινία Dune-Μέρος 2

Ο Palmos 96.5, ο πολυκινηματογράφος Cineplexx & η Tanweer ετοίμασαν μια ξεχωριστή Avant Premiere για την πολυαναμενόμενη ταινία Dune-Μέρος 2 στη Θεσσαλονίκη .Ηθοποιοί, content creators, δημοσιογράφοι αλλά και τυχεροί ακροατές του Palmos 96.5, είχαν την ευκαιρία, μία ημέρα πριν την κυκλοφορία, να απολαύσουν και να βιώσουν με όλες τους τις αισθήσεις το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη με την Τσάνι και τους Φρέμεν στον πλανήτη Αρράκι, στην αίθουσα IMAX του πολυκινηματογράφου Cineplexx, στο One Salonica Outlet Mall που διαθέτει τη μοναδική αίθουσα IMAX στην Ελλάδα!

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας, Ντενί Βιλνέβ, αναλαμβάνει την κινηματογραφική μεταφορά του δεύτερου μέρους του έπους του Dune, του πασίγνωστου μυθιστορήματος του Φρανκ Χέρμπερτ.

Το Dune: Μέρος 2 εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος -καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος- ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον, που μόνον ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

 

 

 

 

Exit mobile version