Επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Διονύσου

Τον Δήμο Διονύσου επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Γιώργο Βλάχο, την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη και την πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Διονύσου Ζαχαρούλα Νικολοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Γραμματέας της ΝΔ και ο Γραμματέας Οργανωτικού πραγματοποίησαν μια ανοιχτή συζήτηση με στελέχη και πολίτες.

Ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε, μιλώντας στα στελέχη του κόμματος: «Μεγαλώσαμε ολόκληρες δεκαετίες και η δική μου γενιά, αλλά και οι μεγαλύτεροι από εμάς και κουραστήκαμε να ακούμε για την «προοδευτική» Αριστερά, αυτή που βγαίνει στους δρόμους, που πολεμά την εξουσία. Αυτοί οι άνθρωποι που συγκυβέρνησαν με ένα μόρφωμα που καμία σχέση δεν έχει με την «πρόοδο», εφάρμοσαν την πιο αντιλαϊκή, την πιο οπισθοδρομική πολιτική. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους.

Μιλάμε για το τι έκαναν οι άλλοι, για να μιλήσουμε για τα όσα πετύχαμε εμείς. Οι πολίτες θα κληθούν να συγκρίνουν το τι έκαναν δύο Κυβερνήσεις, δύο Πρωθυπουργοί, πεπραγμένα δύο τετραετιών. Είναι αλήθεια ότι μέχρι να έρθουν στην εξουσία, υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν ότι οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά προοδευτικοί.

Ακολούθησε όμως η δική μας διακυβέρνηση. Η χώρα μας μέσα σε αλλεπάλληλες κρίσεις κατάφερε και άντεξε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Σήμερα έχουμε έναν Πρωθυπουργό που μας κάνει υπερήφανους στο διεθνές περιβάλλον και που οι προτάσεις του υιοθετούνται από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη και γίνονται επίσημες πολιτικές της Ευρώπης.

Μπορούμε να μιλήσουμε για ώρες ολόκληρες για τα όσα έχει πετύχει αυτή η Κυβέρνηση σε όλους τους τομείς της πολιτικής. Οφείλουμε, όμως, να μιλήσουμε για κάτι που λείπει από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, που εμείς αποδείξαμε ότι διαθέτουμε αυτήν την τετραετία: αντανακλαστικά, διάθεση αυτοκριτικής και διόρθωση των δικών μας λαθών.

Δεν αντιμετωπίζουμε τους πολίτες με αλαζονεία και υπεροψία. Δεν τα κάνουμε όλα τέλεια. Αλλά κι αυτά τα οποία δεν κάνουμε τόσο καλά, σπεύδουμε να τα διορθώσουμε. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε τις επιτυχίες και τις παραλείψεις. Όμως εξίσου σημαντικό είναι να μιλάμε και για το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.

Σε λίγες εβδομάδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεδιπλώσει το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, Και όλοι μαζί πρέπει να μιλήσουμε για αυτό το πρόγραμμα σε κάθε πολίτη, ακόμη και όσους ποτέ στο παρελθόν δεν ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία. Χωρίς αλαζονεία και χωρίς έπαρση.

Για αυτά που τους ενδιαφέρουν. Για την οικογένειά τους, για τη δουλειά τους, για τη ζωή τους. Για αυτά που έγιναν και αυτά που θα γίνουν. Η Ελλάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια μετατράπηκε σε μια «κανονική», ευρωπαϊκή χώρα. Σε ένα κράτος αληθινά προοδευτικό, με ουσιαστικό κοινωνικό χαρακτήρα, ένα κράτος που αναπτύσσεται, που παράγει, που δεν περιμένει από τους άλλους ως κράτος «επαίτης».

Την επόμενη τετραετία, η Ελλάδα θα απογειωθεί. Στο τιμόνι θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχουμε μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και θα μπαίνουν στην παράταξη όλο και περισσότερα άξια νέα στελέχη από όλες τις ηλικίες. Όλα αυτά θα τα πετύχουμε μαζί. Γιατί για εμάς, πριν και πάνω από όλα προέχει η πατρίδα».

Ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε σήμερα κοντά στην τοπική κοινωνία και τους Πολίτες του Διονύσου και της Ανατολικής Αττικής για να μιλήσουμε για ακόμη μια φορά για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και να συζητήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, ώστε να μπορέσουμε να κυριαρχήσουμε και σε αυτές τις εθνικές εκλογές, αξιοποιώντας τα όπλα που μας προσέφερε ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία είναι η αλήθεια, το έργο, το όραμα και η αξιοπιστία! Μην επαναπαύεστε και μην εφησυχάζετε γιατί δεν επιτρέπονται λάθη ή αυτοσχεδιασμοί . Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είμαστε και πάλι αυτοδύναμοι, ώστε να μη χρειαστούμε εκπτώσεις ή συμμαχίες, που θα ακυρώσουν την πολιτική μας ανάπτυξη, προοπτική και ευημερία και που θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην πρόοδο της πατρίδας μας με Συνέχεια, Συνέπεια και Σταθερότητα».

Στην επίσκεψη ακόμη συμμετείχαν ο Γραμματέας ΔΕΕΠ Θανάσης Λάμπρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, τα Μέλη Πολιτικής Επιτροπής Όλγα Μαγγανά, Βασίλης Νέγρης, Βασίλης Κατσαρός, Βασίλης Γακόπουλος, ο πρώην βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Φώλιας, η Γραμματέας Οργανωτικού ΟΝΝΕΔ Κατερίνα Ακριτίδη, ο Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής Μιχάλης Σαλίβερος και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Νεκτάριος Καλαντζής, Τάσος Αγγέλικας, Γιάννης Σαμέλης και Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου.

Exit mobile version