Ενημέρωση για τα δημοτικά οικόπεδα ζητάει ο Σάββας Χαλιαμπάλιας

Ενημέρωση για τα δημοτικά οικόπεδα ζητάει ο Σάββας Χαλιαμπάλιας

 

Ενημέρωση για τα δημοτικά οικόπεδα και κτήρια ζητάει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σάββας Χαλιαμπάλιας. Ο ιδρυτής του Φορέα Σκέψης Ενεργών Πολιτών στοχεύει στην ακίνητη περιουσία του δήμου Θεσσαλονίκης για την αξιολόγηση των ανεκμετάλλευτων εκτάσεων, γηπέδων, μισθωμένων και ιδιόκτητων κτηρίων, με απώτερο σκοπό την κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη αξιοποίηση τους.

Για την παροχή σχετικών πληροφοριών από την αρμόδια υπηρεσία, ο κ. Χαλιαμπάλιας υπέβαλε σχετικό γραπτό αίτημα προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, μέσω του Γενικού Γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης. Αναμένεται απάντηση.

 

Ακολουθεί η το πλήρες κείμενο:

 

ΑΙΤΗΣΗ

 

Προς κκ. Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης

Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Αγαπητοί κύριοι

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την γραμματεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Νικ. Λιακόπουλου θα θέλαμε να μας πληροφορήσετε με τις παρακάτω πληροφορίες για την ακίνητη περιουσία του δήμου μας.

· Τα άδεια οικόπεδα του δήμου. (Τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τις άδειες εκτάσεις και γήπεδα του δήμου. (Τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα κτήρια του δήμου που χρησιμοποιούνται από τον ίδιο. (Τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα κτήρια του δήμου που τα νοικιάζει ή τα παραχωρεί δωρεάν σε τρίτους. (Ονοματεπώνυμο ενοικιαστή, μίσθωμα , τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα κτήρια του που ο δήμος νοικιάζει από τρίτους. (Ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη, μίσθωμα , τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

· Τα οικόπεδα και οι εκτάσεις που ο δήμος νοικιάζει από τρίτους. (Ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη, μίσθωμα , τετραγωνικά, οδό, αριθμό και χρήση του χώρου)

Οι πληροφορίες αυτές κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές για τον συνδυασμό μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε την απάντησή σας.

Χαλιαμπάλιας Σάββας

Exit mobile version