Εμφάνιση της Bαλεντίνης Βασιλειάδου στην εκπομπή τα λέμε της Χριστίνας Tσόρμπα

ΑΖΩΔΙΑ ΠΟ 24 /10 – 6/11/20

Κριός

Στο αρχή των ημερών , ορισμένα ζητήματα για των οποίων την πορεία ανησυχούσες, θα μπουν σε μια σειρά και θα τακτοποιηθούν όπως ακριβώς σχεδίαζες. Βέβαια, σε όλη αυτή την προσπάθεια δε θα είσαι μόνος, αντίθετα θα έχεις ανά πάσα στιγμή δίπλα σου έμπιστα, φιλικά άτομα, να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικά

Με τις θετικές επιρροές των αστρολογικών όψεων πάνω σου αυτές τις ημέρες, θα βρεις την ευκαιρία και το χρόνο που ζητούσες, προκειμένου να διορθώσεις κάθε προβληματικό σημείο και καλύψεις κάθε κενό που είχε δημιουργηθεί στη σχέση σου.

Επαγγελματικά

Βελτιώνεις σημαντικά το επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου και διευκολύνοντας διάφορες συμφωνίες που ενδέχεται να προκύψουν.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την επιτυχή υλοποίηση κάθε στόχου που θα θέσεις, σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς σου.
Συμβουλή … Είναι καλύτερα να γνωρίζεις και να είσαι απογοητευμένος από το ποτέ να μην ξέρεις και να αναρωτιέσαι.

Τυχεροί αριθμοί…5,11,23,41.

Ταύρος

Βλέπεις ότι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πράγματα στη ζωή σου δεν σου φέρνει αποτελέσματα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να δεις πού κάνεις λάθος και αναθεώρησε άμεσα τις μεθόδους σου, για να πετύχεις εκείνες τις ριζοσπαστικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στο δρόμο της επιτυχίας.

Αισθηματικά

Δίνεις στη σχέση σου έναν αέρα ανανέωσης. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από το σύντροφό σου που αντιδρά ανάλογα. Θα έρθετε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο και θα περάσετε τόσο όμορφα αυτή την εβδομάδα, που θα ερωτευτείτε από την αρχή.

Επαγγελματικά

Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό στάδιο.
 Οι επόμενες ημέρες  αναμένεται να είναι δημιουργικές, ενώ θα έχεις τόση ενέργεια, που θα επιδιώξεις να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που άφηνες να χρονίζει. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, ώστε να αποκομίσεις τα μέγιστα στο μέλλον.
Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να προβείς σε συμφέρουσες και κερδοφόρες συνεργασίες.
Συμβουλή … Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν έτσι ώστε καλύτερα πράγματα να μπορέσουν να οικοδομηθούν.

Τυχεροί αριθμοί…3,8,21,34.

Δίδυμοι

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα είσαι ιδιαίτερα ορεξάτος και δραστήριος. Αυτό καθιστά αυτό το 15 νθημερο  εξαιρετικά εποικοδομητικό και δημιουργικό.

Σχέδια σου που συναντούσαν εμπόδια και κωλυσιεργούσαν, βρίσκουν επιτέλους το κατάλληλο έδαφος να πραγματοποιηθούν, για αυτό δράσε άμεσα και έξυπνα.

Αισθηματικά

Βλέπεις πλέον καθαρά ποιες προβληματικές καταστάσεις φθείρουν τη σχέση σου.

Επίσης, ξέρεις πώς ακριβώς πρέπει να τις διαχειριστείς, προκειμένου να απαλλαγείς από αυτές. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι ότι δεν πρέπει να αφήνεις τα νεύρα σου να σε οδηγούν σε ανεπιθύμητες αντιδράσεις και ενέργειες.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι ευοίωνα.
Η θετική διάθεση που θα έχεις, θα σου δώσει μεγάλη ώθηση, ώστε να πάρεις όλες εκείνες τις καθοριστικής σημασίας αποφάσεις, που για πολύ καιρό εξέταζες.
Νέα ξεκινήματα ευνοούνται και οι συνεργασίες που θα προκύψουν, αν τις χειριστείς συνετά, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Συμβουλή … Μην σκέφτεσαι το κόστος. Σκέψου την αξία.

Τυχεροί αριθμοί…7,26,39,41.

Καρκίνος

Οι εβδομάδες αυτές ασκούν θετικές επιρροές πάνω σου, ειδικά όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι.
Είσαι σε μια φάση που μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τους γύρω σου και με καλή συνεργασία να βρείτε από κοινού εκείνες τις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν από κάθε πρόβλημα.
Με δυναμισμό θα πετύχεις να αλλάξεις τα δεδομένα σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικά

Θα βελτιώσεις σημαντικά το κλίμα της σχέσης σου. Θα καλύψεις κενά που έχουν δημιουργηθεί από στιγμές απομάκρυνσης και θα υπερπηδήσεις κάθε εμπόδιο που δε σε αφήνει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πράγματα με το σύντροφο σου. Έτσι, θα έρθετε πιο κοντά και η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα.
Μην ανατρέψεις αυτό το κλίμα και στρέψεις εσύ ο ίδιος την κατάσταση εναντίον σου, αφήνοντας νεύρα και εντάσεις να κυριαρχήσουν και να σε φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σου.
Με μελετημένες κινήσεις και σίγουρα βήματα μπορείς να προχωρήσεις στον προγραμματισμό νέων σχεδίων και σε νέες συνεργασίες.
 Συμβουλή …  Μερικές φορές χρειάζεται να αποστασιοποιηθείς για να δεις τα πράγματα καθαρά.

Τυχεροί αριθμοί…7,11,26,38.

Λέων

Παίρνεις πλέον με αποφασιστικότητα τη ζωή σου στα χέρια σου, τακτοποιείς όποια υποχρέωση καθυστερούσε να διεκπεραιωθεί και αλλάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη ότι δε σε ικανοποιεί.
Η τύχη είναι με το μέρος σου, και οι δικοί σου άνθρωποι έρχονται πιο κοντά σε σένα. Όποιες αποφάσεις και να πάρεις, να είσαι σίγουρος ότι δε θα σε διαψεύσουν.

Αισθηματικά

Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αισιοδοξία και ευημερία. Ότι δε σε ικανοποιεί στη σχέση σου, αυτή την εβδομάδα θα βρεις την ευκαιρία να το διορθώσεις.
Ο σύντροφός σου είναι ιδιαίτερα θετικός απέναντί σου και δε σου φέρνει αντιρρήσεις. Το κλίμα μεταξύ σας θα ανανεωθεί, φρόντισε να διατηρήσεις τη φλόγα αυτή αναμμένη.

Επαγγελματικά

Προετοιμάσου για νέες καταστάσεις στη δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που πάντα ήθελες και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια που ίσως είχες ξεχάσει σε κάποιο… συρτάρι.
Αυτό το 15νθημερο φέρνει προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου για αυτό  κράτα τα μάτια σου ανοιχτά.
 Συμβουλή …  Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν πράγματα που δεν χρειάζονται, με χρήματα που δεν έχουν, για να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δεν ξέρουν.

Τυχεροί αριθμοί…5,16,28,33.

Παρθένος

Οι πρώτες ημέρες  αναμένεται να είναι ήρεμες και ευχάριστες, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη.
Νιώθεις πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου και πατάς γερά στα πόδια σου. Έτσι, καταφέρνεις να διώξεις οριστικά από τη ζωή σου κάθε δυσκολία που σε κράταγε κολλημένο στο παρελθόν και προχωράς με θάρρος μπροστά.
Ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέεις, σε κάνει δημοφιλή στην κοινωνική σου ζωή, με πολλές νέες και χρήσιμες γνωριμίες.

Αισθηματικά

Οι πλανήτες στο σύνολο τους σε γεμίζουν αισιοδοξία και ενέργεια, για να διοχετεύσεις στη σχέση σου. Κάνε λοιπόν ότι μπορείς να περάσεις μια όμορφη εβδομάδα παρέα με το άλλο σου μισό, αναβαθμίζοντας έτσι τη σχέση σας.

Επαγγελματικά

Στο χώρο της εργασίας σου θα βρεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ικανότητες σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου, αφού ο δυναμισμός, αλλά και η ενέργεια σου θα βρίσκονται στο ύψιστο επίπεδο.
Τόλμησε να κάνεις συνεργασίες και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, απτόητος από τυχόν δυσκολίες.
Συμβουλή … Άσχετα με το πόσα λάθη κάνεις ή το πόσο αργή είναι η πρόοδος σου, είσαι και πάλι μπροστά από όσους δεν προσπαθούν.

Τυχεροί αριθμοί…9,14,21,36.

Ζυγός

 Οι κινήσεις σου σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή  στα ΜΜΕ social media και στις κοινωνικές σου επαφές, καθώς με την αναζωογονημένη σου διάθεση όλοι αναζητούν την παρέα σου.
Αυτές οι θετικές επιρροές των άστρων αφορούν όμως και άλλα ζητήματα. Όνειρα και προσδοκίες σου βρίσκουν επιτέλους τρόπο να γίνουν πραγματικότητα.

Αισθηματικά

Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στην σχέση σου.
Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα.

Επαγγελματικά

Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη επιτυχία που καιρό επιδιώκεις.
 Τα οικονομικά σου θα κυμανθούν σε σχετικά καλά επίπεδα. Η σκληρή σου δουλειά ανταμείβεται και η ηθική ικανοποίηση που νιώθεις, είναι μεγάλη.
Συμβουλή … Αν ένα πρόσωπο θέλει να είναι μέρος της ζωής σου, θα κάνουν μια προφανή προσπάθεια για αυτό.
Σκέψου διπλά πριν κρατήσεις ένα χώρο στην καρδιά σου για τους ανθρώπους που δεν κάνουν προσπάθεια για αυτό.

Τυχεροί αριθμοί…2,14,23,37.

Σκορπιός

Αυτήν τις ημέρες , θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις επιδιώξεις σου.
Θα καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένος στα σχέδια σου και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να σε βγάλει έξω από τη δυναμική πορεία που έχεις χαράξει. Μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα, γιατί θα έλθουν πολλές αλλαγές.

Αισθηματικά

Η σχέση σου είναι κάπως στάσιμη, καθώς οι τάσεις εσωστρέφειας που έχεις κι εσύ, αλλά και το ταίρι σου, δε σας αφήνουν να έχετε μια ειλικρινή επαφή.
Το σωστό θα ήταν λοιπόν να κάνεις εσύ την αρχή και να ξεκινήσεις να λες στο σύντροφό σου τα προβλήματα που βλέπεις να υπάρχουν μεταξύ σας και τι θα ήθελες να αλλάξει, ώστε να είσαι ικανοποιημένος.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου όλα θα κυλήσουν ομαλά .
Απόφυγε να αποκαλύψεις τις ιδέες σου, γιατί ανταγωνιστές κι εχθροί υπάρχουν εκεί που δεν το περιμένεις.
Φρόντισε να μελετήσεις διεξοδικά κάθε παράμετρο στις προτάσεις που μπορεί να προκύψουν, πριν πάρεις κάποια οριστική απόφαση.
Συμβουλή …  Το να κάνεις έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο – ίσως όχι όλο τον κόσμο, αλλά τον δικό του σίγουρα.

Τυχεροί αριθμοί…8,16,24,39.

Τοξότης

Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα στη ζωή σου, που όμως θα σε ευνοήσουν.
Η ζωντάνια και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν, σε ωθούν σε έντονη δραστηριοποίηση και προχωράς στη δρομολόγηση ιδεών και πλάνων. Επηρεάζεις θετικά το επικοινωνιακό σου κομμάτι.

Αισθηματικές

Ο αισθηματικός σου τομέας βρίσκεται στα καλύτερα του. Η ακαταμάχητη γοητεία σου και η τρυφερότητα που αποπνέεις, θα κάνουν το σύντροφό σου να σε ερωτευτεί πάλι από την αρχή.
Τα πράγματα μεταξύ σας θα είναι πολύ καλά και στο χέρι σου είναι να φτιάξουν ακόμη περισσότερο.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου θα εξακολουθήσουν να είναι σε καλό επίπεδο, ίσως μάλιστα σημειώσουν και πρόοδο.
Μπορείς να προβείς σε νέες συνεργασίες, κατόπιν ώριμης σκέψης πάντα, και να κάνεις νέα ξεκινήματα.
Θα βρεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να φέρουν εμπόδια στο δρόμο σου για την επιτυχία.
Συμβουλή … Το πιο οδυνηρό πράγμα είναι το να χάσεις τον εαυτό σου στην διαδικασία του να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ και να ξεχνάς ότι είσαι και εσύ ξεχωριστός.

Τυχεροί αριθμοί…3,8,12,48.

Αιγόκερως

Οι πλανήτες σε βοηθούν , ώστε οι γύρω σου να δουν τις ικανότητές σου και να σε εμπιστεύονται περισσότερο στο εξής.
 Γίνεσαι πιο θετικός και αισιόδοξος στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου γενικότερα. Αυτή η καλή διάθεση και η ενέργεια σου, σε ωθούν να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές

Ανατρέπεις τα πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα και σπας τη ρουτίνα που είχε αρχίσει να σε κουράζει και να σε φθείρει.
Θα είναι τόσο ευχάριστες οι αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη σχέση σου, που δε θα μπορείς παρά να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει και να ζήσεις στο έπακρο το τώρα.

Επαγγελματικές

Θα σου παρουσιαστούν πολλές προοπτικές στο χώρο της εργασίας σου, για να κάνεις τις αλλαγές που καιρό τώρα σχεδιάζεις.
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα, μέσα από τα οποία θα αναδείξεις τη δύναμή σου και τα ταλέντα σου. Μπορείς να αναζητήσεις νέες πηγές για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να τακτοποιούνται και θα κλείσεις κάθε ανοιχτό μέτωπο που σε αγχώνει.
Συμβουλή … Καθώς μεγαλώνουμε, συνειδητοποιούμε ότι είναι λιγότερο σημαντικό να έχουμε πολλούς φίλους και πιο σημαντικό να έχουμε λίγους και αληθινούς.

Τυχεροί αριθμοί…3,16,29,38.

Υδροχόος

Σε έχει πάρει από κάτω τον τελευταίο καιρό και αν δεν κάνεις κάτι για αυτό, το μόνο που θα πετύχεις θα είναι να διαλυθείς εντελώς.
Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και πάτα γερά στα πόδια σου, έστω και με το ζόρι. Κάνε ότι κρίνεις εσύ σωστό, με εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και μην ακούς κανένα.
Οι επιρροές που θα δεχτείς, θα σε κάνουν πιο δραστήριο και δυναμικό, ώστε να διεκδικήσεις ότι χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Αισθηματικές

 Ότι επιδιώξεις στη σχέση σου, θα το πετύχεις με μεγάλη ευκολία. Για αυτό δώσε προτεραιότητα στα πιο καίρια ζητήματα και απαλλάξου οριστικά από αυτά.
Αν εξακολουθείς να είσαι μόνος ακόμη, τα νέα είναι ευχάριστα για εσένα, καθώς έχεις τη θετική επίδραση των άστρων στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις κάθε γνωριμία σου, γιατί χρειάζεσαι βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.
Απόφυγε  να ανοιχτείς σε έξοδα που θα δυσκολέψουν τα οικονομικά σου.
Συμβουλή … Το να κάνεις εκατό φίλους δεν είναι θαύμα. Το θαύμα είναι να κάνεις ένα φίλο που θα σταθεί δίπλα σου ακόμα και όταν εκατό άτομα είναι εναντίων σου.

Τυχεροί αριθμοί…7,18,21,30.

Ιχθύες

Τα δεδομένα αυτές τις μέρες δεν ευνοούν βεβιασμένες κινήσεις σε σχέση με τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο προσκήνιο, όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται.
Η επιπολαιότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις, που ίσως δεν καταλήξουν εκεί που φανταζόσουν. Είσαι στα πάνω σου και η αυξημένη δημοτικότητα σου σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές

Οι πλανητικές όψεις,  βελτιώνουν την κατάσταση στα αισθηματικά σου.
Έρχεσαι κοντά με τον αγαπημένο σου και να ξεφύγετε από τη φθορά που επιφέρουν τα άγχη της καθημερινότητας. Προγραμματίστε ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής και ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές

Οι πρώτες μέρες  απαιτούν ιδιαίτερα προσεκτικές και μετρημένες κινήσεις σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου.
Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και μην αφήσεις διαφωνίες να προκαλέσουν ρήξη στη σχέση σου με άτομα του εργασιακού σου χώρου.
Επίσης, στα οικονομικά σου μείνε μακριά από αχρείαστες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Συμβουλή … Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι, μπορείς να βρεις ένα τρόπο. Αν δεν θέλεις, θα βρεις μια δικαιολογία.

Τυχεροί αριθμοί…9,17,24,31.

Στην εκπομπή έγινε Επίσης αναφορά και για ποιους λόγους δεν πρέπει να κρατάμε κακία

Δεν αξίζει να κρατάτε κακία!

Στη ζωή πολλοί άνθρωποι θα μας βλάψουν , θα μας κάνουν κακό και θα μας αδικήσουν. Και σίγουρα αυτό δεν αρέσει σε κανένα μας.
Αυτό, όμως, απέχει πολύ από το να περνάμε την υπόλοιπη ζωής μας μέσα στην γκρίνια και την μουρμούρα, για το πόσο άδικη είναι η κοινωνία.
 Άδικη ή δίκαιη, αυτή είναι και εμείς θα πρέπει να μάθουμε να πηγαίνουμε πιο κάτω.
Δεν εννοώ, ότι όσοι αδικούν, θα πρέπει να μένουν ατιμώρητοι και χωρίς συνέπειες. Αυτό είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει μια κοινωνία.
Κοινωνία χωρίς νόμους και δικαιοσύνη είναι αδύνατο.
Σε προσωπικό επίπεδο όμως, και από κάποιο σημείο και πέρα, θα πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να βαδίζουμε το δικό μας δρόμο.
Γιατί η κακία που κρατάμε για τους άλλους, η αυτολύπηση που νοιώθουμε για τον εαυτό μας, και η μαυρίλα που μας πλακώνει γιατί κάποιος , για τους δικούς του λόγους ή και από ανοησία, μας έβλαψε, μόνο καλό δεν μας κάνει.
Βλέπω ανθρώπους στα τριάντα τους , στα σαράντα τους, να είναι πικραμένοι και να τα βάζουν με τους γονείς τους ακόμα, γιατί δεν τους βοήθησαν σε κάτι ή τους στέρησαν κάτι άλλο.
Και το χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία, γιατί αυτοί σήμερα είναι σε αυτό χάλι.
Αυτό όμως, που δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι, άλλο πράγμα είναι η εξήγηση και άλλο πράγμα η δικαιολογία.
Το δικαίωμα της δικαιολογίας το χάνουμε, μας αφαιρείται, από την στιγμή που ενηλικιωνόμαστε.
Από εκεί και πέρα, το τι κάνουμε, το τι σκεφτόμαστε και το τι νοιώθουμε είναι δική μας ευθύνη και υπόθεση.
Μόνο αν πάρουμε το 100% της ευθύνης της ζωής μας, θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από την κακία που νοιώθουμε στην ψυχή μας.
Μόνο αν μάθουμε να συγχωρούμε, θα απελευθερωθούμε και θα συνεχίσουμε στο δικό μας ταξίδι.
Γιατί όσο κρατάμε την κακία, άλλο τόσο μας κρατάει και αυτή. Εγκλωβιζόμαστε στον αρνητισμό, στο μίσος και στην κλάψα, με αποτέλεσμα, να αποσυντονιζόμαστε, να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν και σε κάτι που μόνο κακό μας κάνει.
Βάλτε την συγχώρεση στο πρόγραμμά σας.
Λίγα πράγματα αξίζει να τα κουβαλάτε μαζί σας.
Ειδικά όταν σας ψυχοπλακώνουν και σας βασανίζουν χωρίς τελειωμό.
Η κακία είναι βάρος στην ψυχή. Αφήστε το φως της συγχώρεσης να σας λυτρώσει.
Με το κρατάτε κακία, τον εαυτό σας τιμωρείτε.
Αυτός που σας έβλαψε, μπορεί και να μην το καταλαβαίνει ή να μην το θυμάται ή να μην υπάρχει.
Κανείς δεν σας ζητάει να αγκαλιάσετε αυτόν που σας αδίκησε.
Όμως μπορείτε , τουλάχιστον να τον συγχωρέσετε, να απελευθερωθείτε και να συνεχίσετε , απρόσκοπτα πια, να δημιουργείτε τη δική σας ζωή και τον δικό σας παράδεισο.
 Έναν παράδεισο όπου το μίσος και η κακία δεν έχουν καμιά θέση.
Η ζωή είναι μικρή και χρειάζεται να την ζήσουμε με αγάπη.
BAΛENTINH BAΣIΛEIAΔOY
MEΛΛONTOΛOΓOΣ – ΣYMBOYΛOΣ ZΩHΣ
THΛ ΓPAΦ : 2314007050 KINHTO : 6951106266
Exit mobile version