Ελένη Μενεγάκη: Πρωταγωνίστρια σε ταινία – Όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η Ελένη Μενεγάκη σε ένα βίντεο έκπληξη, έτοιμη για Χόλιγουντ!

Η Ελένη Μενεγάκη σε ρόλο ηθοποιού σε ταινίες δράσης! Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του Instagram «τοποθέτησε» το πρόσωπο της γνωστής παρουσιάστριας πάνω σε ηρωίδες ταινιών δράσης. Σαν άλλη Σαρλίζ Θερόν, η Ελένη Μενεγάκη «σαρώνει» τους κακούς και εντυπωσιάζει στο ρόλο της μοιραίας γυναίκας.

Τη βλέπουμε πρωταγωνίστρια στην ταινία «The Old Guard»αλλά και στον ρόλο της Furiosa στο «Mad Max: Fury Road». Σε άλλη σκηνή τραβάει πιστόλι στην ταινία «Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση».

Ελένη Μενεγάκη

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη έκανε repost την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη γράφοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Ρούλα Ρέβη για την υπομονή της … ( αυτή ξέρει ) αλλά και την δημιουργία του video. Μάλλον έτσι με φαντάστηκε για την επόμενη μας φωτογράφηση. Καλημέρα σε όλους!». Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια. Εκείνο που ξεχώρισε, είναι αυτό της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκα. «Έκπληξη!! Απίστευτες και οι δυο. Ελενάκι πανέμορφη» έγραψε η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη.

Exit mobile version