Εξαλλος ο Σπύρος Πώρος με τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM: «Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα»

Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, κατέκρινε το concept δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους είκοσι φετινούς διεκδικητές του τίτλου. Τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα. Κάποιοι δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, κατέκρινε το concept δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. «Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικοΚάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης».

Exit mobile version