Εικόνες σοκ από θανατηφόρο τροχαίο

Το κοντέρ «κόλλησε» στα 160 χιλιόμετρα

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 τη Δευτέρα (18/7) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού του ΒΟΑΚ, με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο νεκρός είναι ένας 29χρονος παλαιστινιακής καταγωγής που επέβαινε στο όχημα εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο οδηγός και ο ένας εκ τους δύο επιβαίνοντες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού η κατάσταση του 33χρονου οδηγού είναι σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όμως, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος επιβάτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανός.

Τα αίτια του τροχαίουδυστυχήματος ερευνώνται και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σφοδρά σε κολώνα.

Το αυτοκίνητο ήταν ένα 4Χ4 με καρότσα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο ταχογράφος έχει κολλήσει στα 160 χιλιόμετρα την ώρα.

 

 

 

newsbeast.gr

Exit mobile version