Έγκλημα στη Μενεμένη: Σε σοκ η μητέρα του 41χρονου θύματος

Ο 41χρονος είχε απασχολήσει παλιότερα τις αρχές και σύμφωνα με τους γείτονες ήταν χρήστης ναρκωτικών. Το τελευταίο διάστημα έμενε στο σπίτι των γονιών του, καθώς είχε ατύχημα με το μηχανάκι του πατέρα του

Συχνούς και σχεδόν καθημερινούς καυγάδες είχαν ο 41χρονος που βρέθηκε νεκρός και ο πατέρας του που φέρεται να τον σκότωσε χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με τους γείτονες τους άκουγαν καθημερινά να έχουν εντάσεις και μέσα στους τελευταίους μήνες είχε έρθει τουλάχιστον δυο φορές η αστυνομία μετά από καυγάδες.

Ο 41χρονος που βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι από θλων όργανο, είχε επιθετική συμπεριφορά και προκαλούσε ζημιές και στην πολυκατοικία όπου διέμεναν οι γονείς του. «Είχε σπάσει το τζαμί της εισόδου και μια φορά είχε σπάσει και την πόρτα μου. Όταν το ρώτησα για το έκανε, αρνήθηκε ότι το έκανε αυτός και μου είπε το έκανε ο Σατανάς» λέει η κ. Μυροφόρα που διαμένει ακριβώς κάτω από το σπίτι της οικογένειας στην οδό Ομήρου.

«Λυπάμαι την φιλενάδα μου, τη γειτόνισσά μου. Συνέχεια έκανε φασαρίες ο γιος του και ο άντρας της αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του. Έμεναν χρόνια στην γειτονιά, ο γιος τους ζητούσε συνέχεια χρήματα για ναρκωτικά», αναφέρει η γειτόνισσά τους ενώ περιγράφει και την στιγμή που η μητέρα του 41χρονου γύρισε σπίτι και είδε τον γιο της νεκρό και τον σύζυγο της σε λιπόθυμη κατάσταση. «Η φίλη μου επέστρεψε εχθές από τη δουλειά και βρήκε αναίσθητο τον άντρα της και δίπλα νεκρό μέσα στα αίματα τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει, ότι κι αν έκανε παιδί της ήταν».

Ο 41χρονος είχε απασχολήσει παλιότερα τις αρχές και σύμφωνα με τους γείτονες ήταν χρήστης ναρκωτικών. Το τελευταίο διάστημα έμενε στο σπίτι των γονιών του, καθώς είχε ατύχημα με το μηχανάκι του πατέρα του. «Είχε πάρει το μηχανάκι του πατέρα του και τράκαρε. Είχαν μελώσει άγρια τότε γιατί το κατέστρεψε» λέει ο γείτονας της οικογένειας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 41χρονου, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της και την ίδια ώρα ο φονιάς φέρεται να είναι ο άντρας της που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σήμερα κλήθηκε από την σήμανση να ανεβεί ξανά στο σπίτι του εγκλήματος και δεν μπορούσε να πιστέψει όσα συνέβησαν χθες. Η γυναίκα που δεν κοιμήθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι της, βρίσκεται σε σοκ και ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει ούτε στους οικείους της για όσα έγιναν.

 

 

 

του Θεολόγου Ηλιού για το makthes.gr

Exit mobile version