ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Έφυγε από τη ζωή η Δήμητρα Ακριτίδου

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Αποχαιρετούμε σήμερα ένα λαμπρό στέλεχος της παράταξής μας, έναν σπουδαίο άνθρωπο μια διαχρονική μαχήτρια της Νέας Δημοκρατίας.

 

Η Δήμητρα Ακριτίδου προσέφερε ως εκπαιδευτικός, ως ενεργή πολίτης σε πολλά επίπεδα της κοινωνικής ζωής από σημαντικές θέσεις της δημόσιας διοίκησης,  έχοντας εξαιρετική ακαδημαϊκή μόρφωση, πάντα με αγάπη στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στους περισσότερο ευάλωτους συμπολίτες μας.

 

Υπηρέτησε με αυταπάρνηση ως Δημοτική Σύμβουλος τον Δήμο Θεσσαλονίκης ως Αντιδήμαρχος Παιδείας αλλά κι ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου έως την τελευταία στιγμή της ζωής της προτάσσοντας πάντα το καθήκον υπεράνω όλων, όπως έκανε πάντα.

 

Ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από φοιτητικά της χρόνια έδωσε πάντα τις μάχες στην πρώτη γραμμή αποτελώντας έμπνευση για όλους μας.

 

Ακόμη και σε αυτή την δύσκολη μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα δεν έλειψε από κανένα προσκλητήριο της παράταξης δίνοντας παράδειγμα αξιοπρέπειας, ενεργούς συμμετοχής κι αγώνα με απαράμιλλο ήθος και δύναμη.

 

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, όλοι μας, την αποχαιρετούμε με συγκίνηση σεβασμό και οδύνη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

 

Η Δήμητρα Ακριτίδου θα αποτελεί πάντα για όλους μας έναν φάρο αισιοδοξίας, δύναμης κι ευγένειας για την πόλη της Θεσσαλονίκης που τόσο πολύ αγάπησε και τίμησε σε όλη της την ζωή.

Exit mobile version