Δημοσιογράφος κράζει τον Ζέρβα. Ντροπή σου

Tι λέει ο Περικλής Στέλλας για τον Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Σοκ προκαλεί η ανάρτηση του δημοσιογράφου Περικλή Στέλλα. Με ένα αυστηρό κείμενο στον προσωπικό του λογαρισμό  λέει απλά «Ντροπή σου Ζέρβα»

«Ντροπή σου Ζέρβα

Η πόλη της Θεσσαλονίκης ντύθηκε τα πρωτοχρονιάτικα της και όχι τα Χριστουγεννιάτικα της. Πολλά λεφτά και έξοδα από τον δήμο για τον στολισμό της Αριστοτέλους.

Η γιορτή της πρωτοχρονιάς και η αλλαγή του χρόνου (η αναβίωση των Ρωμαϊκών Σατουρναλίων) μεθοδευμένα εδώ και δεκαετίες, έχουν αντικαταστήσει την γιορτή των Χριστουγέννων και της γέννησης του Θεανθρώπου.

Πουθενά καμιά λέξη, καμιά επιγραφή για τον Ιησού Χριστό και για την γέννηση Του. Πουθενά καλά Χριστούγεννα. Στην Αριστοτέλους παντού στολισμοί με φώτα, ξωτικά, Σάντα Κλάους, έλατα, και φωτεινές ταμπέλες όπως: Μαγεία, τύχη, πνεύμα, χρυσόσκονη, λάμψη, αστέρια, όνειρα, κουραμπιέδες κτλ. Ευχές του τύπου: Ευημερία, ελπίδα, αισιοδοξία, υγεία κτλ.

Και κάπου μέσα σε όλους αυτούς τους τόσους στολισμούς νάσου και μια φάτνη με φιγούρες από ξύλινη κατασκευή και δίπλα μια ταμπέλα με την λέξη αγάπη.

Ούτε και εκεί δεν τόλμησαν οι αθεόφοβοι να γράψουν την λέξη Χριστούγεννα ή γέννηση του Χριστού. Θέλουν Χριστούγεννα χωρίς Ιησού Χριστό και με μια τσαλακωμένη εικόνα της γέννησης Του, μέσα στα τόσα άλλα μηνύματα όπως: Μαγεία, Πνεύμα, Τύχη, Χρυσόσκονη, Λάμψη κτλ.

Δώσε (λέει το γνωμικό) εξουσία στον άνθρωπο για να δεις τον χαρακτήρα του. Και τον είδα στον Κώστα Ζέρβα που τον γνωρίζω τριάντα χρόνια. Ντράπηκε και η ντροπή».

Exit mobile version