Δήμος Παύλου Μελά: Νηπιαγωγείο παρέμεινε κλειστό μετά από δυο μήνες λόγω προβλήματος στη θέρμανση!

Φαίνεται πως δυο μήνες δεν ήταν αρκετοί για να διορθώσει ο Δήμος το πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης του Νηπιαγωγείου.

Τα σχολεία όλης της χώρας παρέμειναν κλειστά για περίπου δύο μήνες λόγω του αυστηρού lockdown. Στο διάστημα αυτό οι Δήμοι όλης της χώρας είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εργασίες στα σχολικά συγκροτήματα και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που δεν θα μπορούσαν να επιλύσουν με τους μαθητές στις αίθουσες.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, σήμερα το πρωί το 4ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας παρέμεινε κλειστό. Το σύστημα θέρμανσης δεν λειτουργούσε. Οι γονείς των παιδιών του συγκεκριμένου Νηπιαγωγείου είναι αναγκασμένοι να τα κρατήσουν στο σπίτι για δύο ημέρες επειδή κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Επειδή δεν μπόρεσαν επί δύο μήνες να επιδιορθώσουν το σύστημα θέρμανσης.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη σήμερα. Όταν μας το είπαν νομίζαμε ότι μας κάνουν πλάκα. Αν έκανα εγώ τέτοιο παράπτωμα στη δουλειά μου θα είχα πάει σπίτι μου. Τώρα που το έκαναν αυτοί θα παραμένουν στις θέσεις τους και κανενός το αυτό δεν θα ιδρώσει. Να ντρέπονται!» σχολίασε μιλώντας στο thestival ο πατέρας ενός μαθητή του 4ου Νηπιαγωγείου Ευκαρπίας.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση για το θέμα.

Exit mobile version