Δίκη Χρυσής Αυγής: Κανένα ελαφρυντικό

Δίκη Χρυσής Αυγής: Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Κανένα ελαφρυντικό για τον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Ελαφρυντικά αναγνωριστήκαν σε όσους είχαν μικρή συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν στους πρώην βουλευτές της ΧΑ Μπούκουρα, Αλεξόπουλο Αρβανίτη και Μίχο.

Οι βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος λαμβάνουν το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Στον Μίχο αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη.

Μετά την απόφαση για τα ελαφρυντικά το δικαστήριο προχωράει στην επόμενη φάση της διαδικασίας.

Αυτή αφορά στις ποινές που θα επιβληθούν στους 57 συνολικά κατηγορουμένους (από τους 68 αρχικά) που κρίθηκαν ένοχοι. Ωστόσο, όλη αυτή η διαδικασία δεν απλή, ούτε σύντομη και το πιθανότερο είναι να χρειαστούν και άλλες συνεδριάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί.

Exit mobile version