Δίκη Άλκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δώδεκα κατηγορουμένων (Video)

«Έκλεισε» ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων στην πολύκροτη δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου, 31η μέρα της πολύκροτης δίκης, ο 10ος και ο 11ος κατηγορούμενος, επιβάτες του τρίτου αυτοκινήτου από το κομβόι που μετέβη στο σημείο του φονικού επεισοδίου, στη Χαριλάου.

Και οι δύο αρνήθηκαν ότι χτύπησαν τον Άλκη, τον οποίο -όπως απολογήθηκαν- δεν είδαν καν, ούτε άκουσαν, ενώ αποδέχθηκαν ότι χτύπησαν τους φίλους του – ο πρώτος με δρεπάνι και ο δεύτερος με ξύλινο στυλιάρι.

Δήλωσαν μετανιωμένοι για την εμπλοκή τους στο επίδικο συμβάν, ενώ ζήτησαν συγγνώμη από τις οικογένειες του 19χρονου και τους υπόλοιπους παθόντες.

Ο 12ος κατηγορούμενος, 23χρονος οδηγός του Polo, υποστήριξε πως είχε μόνο το ρόλο του «ταξιτζή» μεταφέροντας ορισμένους από τους συγκατηγορούμενούς του στο σημείο της επίθεσης νομίζοντας, όπως είπε, πως «πάνε απλά για να τσακωθούν».

Exit mobile version