Διανομή τροφίμων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους.

Η διανομή θα γίνεται από τις 8:30 έως τις 14:00 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Θα διανεμηθούν είδη παντοπωλείου (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, φακές, κονσέρβα τόνος), είδη ψυγείου (κρέας βόειο, κρέας χοιρινό, φέτα, γραβιέρα) και βρεφικά είδη (σε οικογένειες με βρέφη 0-2 ετών).
Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

•          την εγκριτική απόφαση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ)
•          τον Α.Μ.Κ.Α.
•          την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).
Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) του Δήμου Θεσσαλονίκης που έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους έως 30-04-2023 ώστε να είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Συνιστάται στους προσερχόμενους/μενες: 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD (2014-2020)».

Exit mobile version