Delete σε κορονοϊό και lockdown: Άκυρο από YouTube στο Rewind 2020

Είναι τόσο κακή χρονιά το 2020 που το Youtube αποφάσισε να ακυρώσει το καθιερωμένο Rewind πριν το τέλος του έτους

Τι να μετρήσει κανείς και τι να θυμηθεί; Πανδημία από κορονοϊόνεκροί σε όλο τον πλανήτη, τοπικά και εθνικά lockdown και απαγορεύσεις, οι οικονομίες των χωρών σε περιδίνηση… Όπως κι αν το δει κανείς, το 2020 είναι μια τόσο κακή χρονιά που ακόμα και το Youtube αποφάσισε να ακυρώσει αυτό που κάνει κάθε χρόνο, το καθιερωμένο Rewind του, ως ανασκόπηση πριν από το τέλος κάθε έτους.

Εδώ και μια δεκαετία, το Rewind από το YouTube έρχεται να κλείσει κάθε χρονιά με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι καλύτερες στιγμές από τα πλέον δημοφιλή βίντεο της χρονιάς που φεύγει. Φέτος, το YouTube αποφάσισε να μην το κάνει και ήρθε να εξηγήσει την απόφαση με ανακοίνωση.

Youtube: Όχι Rewind το 2020

«Από το 2010 τελειώνουμε τη χρονιά με το Rewind, μία ματιά στους πιο σημαντικούς δημιουργούς, videos και trends της χρονιάς. Είτε το αγαπάτε είτε θυμάστε μόνο το 2018, το Rewind είχε πάντα σκοπό να είναι μία γιορτή για εσάς. Αλλά το 2020 ήταν διαφορετικό. Και δε το νιώθουμε σωστό να συνεχίσουμε σαν να μην ήταν. Οπότε κάνουμε ένα διάλειμμα από το Rewind φέτος.

Ξέρουμε πως πολλά από τα καλά πράγματα που συνέβησαν στο 2020 δημιουργήθηκαν από εσάς. Και βρίσκατε τρόπους να εξυψώνετε τους ανθρώπους, να τους βοηθάτε να ανταπεξέλθουν και να τους κάνετε να γελάνε. Κάνατε μία δύσκολη χρονιά πραγματικά καλύτερη. Ευχαριστούμε που κάνατε τη διαφορά», αναφέρει το Youtube σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Exit mobile version