«Χρυσανέμη : Η συλλογικότητα απέναντι στα ζητήματα του κλάδου»

Πολλά μέλη και πλήθος φίλων του Συλλόγου έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση «Χρυσανέμη» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης.

 

Αναφερόμενος στην εκδήλωση  ο πρόεδρος του ΣΚΩΘ κ. Πέτρος Καλπακίδης, τόνισε ότι : «Είναι ευχάριστο και αισιόδοξο να βλέπουμε πως η εκδήλωση «Χρυσανέμη»  του Συλλόγου συνεχίζει την πορεία της εν μέσω δυστοκιών και περίπλοκων συνθηκών. Ευχάριστο γιατί έχει καθιερωθεί ως θεσμός και αισιόδοξο γιατί δείχνει ότι η συλλογικότητα αποτελεί την απάντηση στα προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σ’ ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον σε γνωστό χώρο στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Πέγκας και κ. Στέλιος Αγγελούδης, καθώς και οι υποψήφιες Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κ. Μακεδονίας κ.  Ελισάβετ Κουκουμέρια και κ. Ραλλιώ Λεπίδου, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του  Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Αστέριος Κισκίνης, και εκπρόσωποι των Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού, Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.. Επίσης από τον συνδικαλιστικό χώρο την εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γεν. γραμματέας κ. Σταύρος Σουρούδης και ο ταμίας κ. Αναγνώστης Αλμπάνης της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος κ. Αντώνης Τρύφων του Σωματείου Ωρολογοποιών Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version