«Από το Όραμα στην Πραγματοποίηση: Η Αναζήτηση της Ευεξίας στο Emerald Fitness & Health Boutique – Συνέντευξη με τη Χριστιάνα Σμαραγδή στο Skglive.gr»

Ανακαλύπτοντας τη Δύναμη της Ενέργειας και της Ευεξίας μέσα από το Συνεργατικό Πνεύμα του Emerald

 Πώς ανακάλυψες την έμπνευση για τη δημιουργία του Κέντρου Ενδυνάμωσης και Ευεξίας; 
 Η έμπνευση προήλθε μετά από πολλά χρόνια στον χώρο του fitness, βλέποντας και εργαζόμενος με ανθρώπους που είχαν σωματικά και ψυχικά μπλοκαρίσματα. Αντιμετωπίζοντας και εγώ πρόβλημα με τη μέση μου που με ταλαιπωρούσε πολύ, δημιουργήθηκε η ανάγκη να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν ένα υγιές σώμα και παράλληλα ψυχική αποσυμφόρηση. Έτσι φτάνουμε στο Emerald Fitness & Health Boutique, ένας χώρος εκγύμνασης και ευεξίας.

 

Ποια στοιχεία της ενδυνάμωσης και της ευεξίας ήθελες να ενσωματώσεις στο κέντρο σου;
 Η φιλοσοφία του Emerald είναι ένα υγιές και ακρως λειτουργικό σώμα και ένα ήρεμο μυαλό. Στοχεύουμε στην ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος και κατ’ επέκταση δίνουμε μεγάλη έμφαση στη βαθιά και ολοκληρωμένη αναπνοή που βοηθάει στην αποσυμπίεση μυαλού και ψυχής.
 Πώς σχεδιάζεις τις δραστηριότητες σου για να προσφέρεις μια μοναδική εμπειρία; 
 Μέσα σε ένα αρμονικό και θετικό περιβάλλον, οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με απόλυτη καθοδήγηση από τον εκάστοτε δάσκαλο και είναι κομμένες και ραμμένες βάση των αναγκών του ασκούμενου, ώστε κάθε συνεδρία να αφήνει μια δυνατή και παράλληλα ανάλαφρη εμπειρία.
Ποιες πτυχές της ενδυνάμωσης και της ευεξίας προσπαθείς να προωθήσεις μέσω του Κέντρου; 
 Στόχος του Emerald είναι να μάθει ο κόσμος έναν νέο τρόπο ολιστικής γυμναστικής, αποκτώντας επίγνωση πρώτα αυτός με το σώμα του και επειτα με την δική μας καθοδήγηση να αναπτύξει ικανότητες να βελτιώσει χρόνια προβλήματα και έτσι να αποκτήσει σωματική και πνευματική υγεία, από το να στέκεται καλύτερα μέχρι να αποβάλει το στρες εστιάζοντας στο παρόν.
Πώς χτίζεις μια κοινότητα που νιώθει σαν παράδοξη οικογένεια στο Κέντρο; 
5. Μέσω του σεβασμού αλλά και της αλήθειας προς το κάθε άτομο και μέσω του κοινού στόχου και της θετικότητας μεταξύ των ασκούμενων, το δέσιμο και η αίσθηση της οικογένειας βγαίνει αβίαστα.
Ποιες ανατρεπτικές τεχνικές χρησιμοποιείς για να ενισχύσεις τη συνειδητοποίηση στις δραστηριότητές σου;
Ασφάλεια, ακρίβεια, συγκέντρωση: τα τρία αυτά συστατικά σε συνδυασμό με τη σύνδεση μυαλού και σώματος.
Πώς θέτεις την ενδυνάμωση και την ευεξία σε συμβολικό πλαίσιο για να διαμορφώσεις μια εμβληματική εμπειρία;
Στο Emerald, η ενδυνάμωση και η ευεξία δεν είναι απλά φυσικές καταστάσεις, αλλά σύμβολα μιας εσωτερικής μεταμόρφωσης. Κάθε προπόνηση, κάθε αναπνοή, κάθε στιγμή συνειδητότητας αποτελεί ένα βήμα προς την αναζήτηση της αρμονίας και της ισορροπίας με τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Αυτή η διαδικασία διαμορφώνει μια εμβληματική εμπειρία, όπου η εσωτερική δύναμη και η ευεξία είναι οδηγοί για την επίτευξη ενός ισχυρού, ισορροπημένου και ικανοποιητικού τρόπου ζωής.

Ποια είναι η πιο αναπάντεχη στιγμή που έζησες ως διαχειριστής του Κέντρου; 

Οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται αν θα έρθουν δύο φορές την εβδομάδα, αλλά μετά από την εμπειρία τους, συχνά βρίσκονται να έρχονται δύο φορές την ημέρα, γεγονός που είναι αξιοσημείωτο και προκαλεί γέλιο.

Πώς ενθαρρύνεις τη δημιουργία συνεργασιών και συνδέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων; 

Εστιάζοντας στη μοναδικότητά τους και ενθαρρύνοντας τον κοινό στόχο, καθένας από αυτούς επιδιώκει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Ποια είναι η πιο παράδοξη σκέψη που θέλεις να μοιραστείς με την κοινότητά σας;

 Οι άνθρωποι συχνά ανακαλύπτουν ότι είναι πολύ καλύτεροι από ό,τι πιστεύουν για τον εαυτό τους, μια ανακάλυψη που είναι ενθαρρυντική και εμψυχωτική.
Exit mobile version