Αθήνα χιόνια: Οι Έλληνες celebrities ποζάρουν στα λευκά και παίζουν χιονοπόλεμο με τα παιδιά τους

Μπορεί ο καιρός να μην είναι ευνοϊκός για εξόδους, ωστόσο, οι Έλληνες celebrities αψήφησαν το κρύο και απόλαυσαν το χιόνι μαζί με τα παιδιά τους

Ο καιρός σφυροκοπά την Αττική. Η κακοκαιρία Μήδεια έχει φέρει χιόνια ακόμη και στη Γλυφάδα, τη Βούλα, τη Βάρη ενώ στα λευκά έχει ντυθεί και το κέντρο της Αθήνας. Η Ακρόπολη έχει πνιγεί στο χιόνι, ενώ για πρώτη φορά βγήκε εκχιονιστικό στο Κολωνάκι. Ωστόσο, οι Έλληνες celebrites δεν έχασαν την ευκαιρία, φόρεσαν τα πιο ζεστά τους ρούχα και βγήκαν από το σπίτι τους για να χαρούν το χιόνι μαζί με τα παιδιά τους.

Έναν πολύ όμορφο χιονάνθρωπο έφτιαξε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα τις τελευταίες μέρες εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στο «Πρωινό», ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου προσπάθησε να βγει από το σπίτι της με την Τζίντζερ, αλλά ήταν αδύνατον να ανοίξει την πόρτα της εξόδου λόγω του πυκνού χιονιού.

«Επιτέλους είδαμε και εμείς μία άσπρη μέρα» έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στα social media, ενώ η Δέσποινα Βανδή πόζαρε στα χιόνια μαζί με τον αγαπημένο της φίλο και ηθοποιό Δημήτρη Γαλάνη.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αποφάσισαν να παίξουν χιονοπόλεμο με τα παιδιά τους, ενώ ο μικρός Μάξιμος -γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου- περίμενε με ανυπομονησία πότε θα βγει έξω για να παίξει με τα χιόνια.

«14 χρόνια στην ίδια γειτονιά στα Μελίσσια, τόσο χιόνι δεν έχει πέσει ποτέ» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τα τέσσερα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο να παίζουν χιονοπόλεμο.

 

Ο Βασίλης Σπανούλης, η Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους βγήκαν έξω από το σπίτι για να απολαύσουν το χιόνι. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο δεν παρέλειψε να ανεβάσει την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.

 

Οι εκπομπές «Καλό Μεσημεράκι» και «Love it» δεν μεταδόθηκαν σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε ευκαιρία και έβγαλε τα σκυλιά του βόλτα.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εκμεταλλεύτηκε το πυκνό χιόνι και ξέκλεψε λίγη ώρα πριν πάει στο γραφείο του για να παίξει με τους δύο γιους του, Ορφέα – Ερνέστο και Φοίβο, στη χιονισμένη αυλή του σπιτιού τους.

Η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία πρόσφατα βρέθηκε σε τετ α τετ συζήτηση με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης για την αλλαγή του νόμου για τα έτη παραγραφής της κακοποίησης, πήρε τον Δημήτρη και τη Γεωργία και διασκέδασαν στο λευκό σκηνικό.

Exit mobile version