Απολογείται σήμερα ο προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείτε για ασέλγεια

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο προπονητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατά των ανήλικων μαθητών του.

Ο εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο προπονητή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων έπειτα από τις καταγγελίες 8 μαθητών του, που έκαναν λόγο για προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά καθώς επίσης και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο 46χρονος  αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου αναφέρει πως είναι «κίνηση σπίλωσης της υπόληψης του 46χρονου» και τονίζει:

«Πραγματικά είναι λυπηρό και θλιβερό αυτό που γίνεται για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι αυστηρός και ιδιαίτερα απαιτητικός και πειθαρχημένος αλλά, όπως γνωρίζει πολύ καλά όλη η κοινωνία του Αγίου Νικολάου, όλα αυτά είναι ανυπόστατα και αναληθή», τονίζει, μιλώντας στο cretapost ο κ. Στρατουδάκης και συνεχίζει:

«Όλες οι καταγγελίες των παιδιών που αναφέρουν για δήθεν σεξουαλική παρενόχληση ή ασέλγεια ή θωπεία δεν υφίστανται. Αυτά είναι προϊόντα νοσηρής φαντασίας».

Η πλευρά του 46χρονου αναφέρουν πως: «οι καταγγέλλοντες ανήκουν πλέον σε άλλο προπονητή και άλλη σχολή. Πρόκειται για το αντίπαλο σωματείο και είναι καθαρά κίνηση προκειμένου να θίξει την υπόληψη του 46χρονου. Μάλιστα, τα τελευταία τρία παιδιά που καταγγέλλουνε ο προπονητής έχει αρνηθεί να τους δώσει την καρτέλα αθλητή για να μην κάνουν μεταγραφή και γι’ αυτό γίνεται η καταγγελία. Είναι θλιβερό να προσπαθούνε να θίξουν και να σπιλώσουν έναν άνθρωπο με σκοπό να τον τιμωρήσουν για να του πάρουν μαθητές»

Exit mobile version