Αποχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη από το “Mega Καλημέρα”

Η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε την παρουσίαση του «Mega Καλημέρα» λόγω της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές 2024. Η ίδια παρέδωσε τα ινία της εκπομπής της στον Θανάση Πάτρα για το υπόλοιπο της τηλεοπτικής σεζόν.

 

 

Ο Θανάσης Πάτρας ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ενώ η έναρξη του «Mega Καλημέρα» ήταν διαφορετική με την Ελεονώρα Μελέτη να εμφανίζεται μέσω Skype. Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση των Μέσων, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές 2024 ως υποψήφιοι περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

 

 

Η ανακοίνωση αυτή οδήγησε την Ελεονώρα Μελέτη να απομακρυνθεί από την κεντρική παρουσίαση του προγράμματος και τη θέση της ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας για τις ημέρες που απομένουν μέχρι την 1η Μαΐου.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με τη φιλική μας συντροφιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια».

Exit mobile version