Ανοιχτή συζήτηση για τη σχολική στέγη και τα θέματα εκπαίδευσης στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη σχολική στέγη και τα θέματα εκπαίδευσης, διοργανώνει η αυτοδιοικητική παράταξη “Ορμή. Όραμα. Ομάδα” και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Πάρης Τσογκαρλίδης.

Στην εκδήλωση θα είναι ομιλητές στελέχη της δημοτικής παράταξης, με γνωστικό και επαγγελματικό αντικείμενο σχετικό με το σχολείο και την εκπαίδευση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πέτρινο – Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας, Πολυτεχνείου 20, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, στις 7μμ.

“Καλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το παρόν και το μέλλον των σχολείων μας και της Παιδείας να συμμετέχουν στην εκδήλωση, προκειμένου να ακούσουν από εξειδικευμένα στελέχη τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις για να βελτιωθεί η υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, να λυθούν σημαντικά προβλήματα και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το σύγχρονο, ασφαλές και γόνιμο εκπαιδευτικό περιβάλλον, που απαιτούν οι καιροί. Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής προεκλογικής εκστρατείας, που δεσμευτήκαμε να κάνουμε ως παράταξη στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, η πρώτη σημαντική εκδήλωση για ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά ζητήματα στην περιοχή μας αφορά στην Παιδεία. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν και να συζητήσουν μαζί μας για τα θέματα εκπαίδευσης, διότι η δική τους συμμετοχή είναι αυτή που συνδιαμορφώνει και τον δικό μας σχεδιασμό”, τονίζει ο κ. Τσογκαρλίδης.

Στη συζήτηση τοποθετούνται οι:

«Η σχολική στέγη στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη: Προβλήματα & Προκλήσεις»

«Υλικοτεχνικές υποδομές σχολικών μονάδων»

«Σχολική διαμεσολάβηση & επίλυση των συγκρούσεων εντός της σχολικής κοινότητας»

“Αναγκαιότητα, χρησιμότητα, αποτελεσματικότητα του προσεισμικού ελέγχου.”

Exit mobile version