Άννα Μαρία Ψυχαράκη για Big Brother: Φώναζα «κόσμε μου» γιατί ήμουν σε σοκ

Η νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για το Big Brother και το «κόσμε μου»

Η νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (03/03) και μίλησε για την αντίδρασή της στο άκουσμα του ονόματός της όταν κατάλαβε ότι είναι η νικήτρια του ριάλιτι. Η δικηγόρος από την Κρήτη είχε μια αντίδραση που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χαρακτήρισε υπερβολική. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη φιλούσε τους τοίχους του σπιτιού και φώναζε «κόσμε μου». «Όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος» είπε η νικήτρια του Big Brother στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με το που άκουσα ότι νίκησα αισθάνθηκα ότι με έχει ψηφίσει όλος ο κόσμος. Δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια για αυτό άλλωστε είχα αυτήν την αντίδραση που για πολλούς ήταν υπερβολική. Δεν το έκανα επίτηδες, έτσι μου βγήκε αυθόρμητα. Ήμουν σε κατάσταση σοκ γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια», ανέφερε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Είναι ένας μικρόκοσμος και όλα είναι πιθανά. Μου έχει λείψει το σπίτι. Το φρόντισα και το έζησα έντονα. Το κόσμε μου το ένιωσα. Όταν ακουσα το όνομά μου ένιωσα ότι με ψήφισε όλος ο κόσμος. Έστω και να ήταν υπερβολικό» είπε η Ψυχαράκη. Και συνέχισε: «Είπα θα θυσιαστώ και θα μπω στο Big Brother. Ήθελα να περάσω κάποια μηνύματα. Και τα κατάφερα. Μίλαγα ακατάπαυστα γιατί ήθελα να με ακούει ο κόσμος. Έτσι επικοινωνούσα με τον κόσμο. Η γνώση είναι δύναμη. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει πολλά πράγματα γι΄ αυτό φοίτησα στη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1. Eίμαι δικηγόρος και φωνάζω ότι αγορεύω γι΄αυτό και έχω βγάλει κάλο στις φωνητικές μου χορδές».

Η νικήτρια του Big Brother ρωτήθηκε και για το πώς βλέπει τον ιδανικό άντρα. «Θέλω να κάνω ανοιχτό γάμο. Δεν έχω βρει τον ένα και μοναδικό που ψάχνω. Είμαι αυστηρός άνθρωπος. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μόλις τον δω μου κάνει κλικ… “κεραυνοβολίζομαι”. Ο άντρας θέλω να είναι ευαίσθητος και δυνατός χαρακτήρας αλλά πάνω απ΄όλα να έχει καλή καρδιά. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν ήταν το σωστό timing. Ήταν καλό παιδί. Δεν έφταιγε εκείνος. Έφταιγαν οι καταστάσεις».

Για άλλη μία φορά αποκάλυψε πως ο κόσμος θέλει να τη δει παρουσιάστρια: «Δεν έχω σκεφτεί να γίνω παρουσιάστρια αλλά ο κόσμος το σκέφτεται για μένα. Μου στέλνουν μηνύματα αγάπης και με ρωτάνε πότε θα με δούνε στην τηλεόραση». «Ήθελα να μάθω το μηχανισμό της τηλεόρασης. Ήθελα να πάρω μία δημοσιότητα, για αυτό άλλωστε πήγα και στο Big Brother» είχε παραδεχθεί η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Exit mobile version