Ανακοίνωση υποψήφιου Δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη

Εκδήλωση – κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ,πραγματοποίησαν οι ΚΟΒ Πυλαίας και ΚΟΒ Χορτιάτη τη Τετάρτη 29/3, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρέμβαση από τον Γιάννης Δελή, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιο. Ακολούθησε κεντρική ομιλία από τον υποψήφιο βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Τζαμάλ-Οδυσσέα Μαάιτα .

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στη Β’ Θεσσαλονίκης όπως επίσης και η ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη που θα είναι εκ νέου ο Τζαμάλ- Οδυσσέας Μαάιτα.

 

Το βιογραφικό του υποψήφιου Δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ο Τζαμάλ- Οδυσσέας Μαάιτα γεννήθηκε το 1978 στο Πανόραμα.

Είναι Διδάκτορας του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την «μη γραμμική δυναμική» και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην «Υπολογιστική Φυσική».

Σήμερα είναι συμβασιούχος διδάσκοντας στο τμήμα φυσικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας ενώ στο παρελθόν έχει διδάξει ως συμβασιούχος καθηγητής σε διάφορα πανεπιστημιακά τμήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας  και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνείς επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος συντακτικής επιτροπής σε δύο διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μηχανικής. Έχει εκδώσει ένα επιστημονικό βιβλίο για παιδιά.

Από το 2007 είναι δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πανοράματος και έπειτα στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη.

Συμμετέχει ενεργά στο γονεϊκό κίνημα, είναι πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Πανοράματος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Πυλαίας Χορτιάτη.

Είναι μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Exit mobile version