ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤOΝ ENNIO MORRICONE

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος, στο πλαίσιο της δράσης του “Εnnio Μotivates – Θεσσαλονίκη 2023”,  θα παρουσιάσει στις 4 Νοεμβρίου, στο θέατρο Ράδιο Σίτυ μια σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια ενός μεγάλου αφιερώματος στον συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής Ennio Morricone. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Οι εκδηλώσεις  θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Ιταλικού Ινστιτούτου Αθηνών με τη στήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης  Διδασκόντων Εξεταστών Ιταλικής Γλώσσας.

**Μετά την λήξη της εκδήλωσης, θα σερβίρεται δωρεάν το cocktail “Εnnio”, από τα ιταλικά απεριτίφ Luxardo αφιερωμένο στο Maestro και εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του.

Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone
Ο σύλλογος ξεκίνησε το 2010, εδρεύει στην Λάρισα και είναι ο μοναδικός πολιτιστικός σύλλογος φίλων της μουσικής του εκλιπόντος συνθέτη παγκοσμίως, με πλούσιες δράσεις και προβολές ταινιών σε πολιτιστικούς και αρχαιολογικούς χώρου και ιδιαιτέρως με εικαστικές παρεμβάσεις.Μεγάλη διάκριση για το σύλλογο η παρουσία του στην ταινία του Giuseppe Tornatore που περιλαμβάνει υλικό από την έκθεση 16 εικαστικών με τίτλο «Ennio Formes» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, αλλά και από τις προσωπογραφίες που κοσμούν την πόλη .

Πληροφορίες
Σάββατο 4 Νοεμβρίου, ώρα ενάρξης  19:00
Radio City Theatre, Βασ. Όλγας & Παρασκευοπούλου 9, Θεσσαλονίκη

Τιμές εισιτηρίων 
15 – 35 ευρώ.
Προπώληση: www..more.com  και στα ταμεία του Radio City.

Exit mobile version