Οι υποψήφιοι βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης με το Social

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης με το Social

 

To Social Σύγχρονο Δημοκρατικό κόμμα, το πρώτο ψηφιακό στην Ελλάδα, παρουσιάζει τους υποψηφίους του σε Α και Β Θεσσαλονίκης

 

  1. Αλέξανδρος Αφθονίδης – Α Θεσσαλονίκης

 

  1. Αριστοτέλης Καπετάνης – Α’ Θεσσαλονίκης

Ο Αριστοτέλης Καπετανής γεννήθηκε το Νοέμβριου του 1972 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται. Είναι διαζευγμένος με ένα παιδί 8 ετών. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας με πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς διαθέτει και MBA από το University of Glamorgan της Αγγλίας. Από το 2000 έως το 2009 εργάστηκε ως Οικονομικός Αναλυτής – account officer στην Τράπεζα EFG Eurobank. Από το 2009-2018 κατείχε την ίδια θέση στη Τράπεζα Πειραιώς. Από το 2018 έως και σήμερα είναι Partner στην εταιρεία διαχείρισης ακινήτων CityLoFTs με επιτυχημένη πορεία στο χώρο των κτηματομεσιτικών. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις, με κυριότερη τη συμμετοχή του επί σειρά ετών στο εθελοντικό πρόγραμμα του Ιδρύματος « Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης.

 

 

 

  1. Κατερίνα Νόιτση – Α Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (γυμνάσιο-λύκειο) και απόφοιτος-πτυχιούχος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Έχει κάνει Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ζυρίχης Ελβετίας στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες άριστα (αγγλικά, γερμανικά). Εργάστηκε για 9 έτη στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (τραπεζικός υπάλληλος), για 6 έτη στην ABN AMRO BANK Θεσσαλονίκης και για 18 έτη στην EUROBANK.  Το έτος 2015 έφυγε από την Τράπεζα Eurobank με εθελούσια έξοδο και από το έτος 2016 μέχρι σήμερα ασχολείται με το Digital Marketing κατέχοντας δικό μου web site-portal www.redblueguide.com  (Blogger, Founder και SEO).

 

 

 

 

 

 

  1. Φωτεινή Σαραφίδου – Α Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και η εκπαίδευση της είναι: Σχολή καλών τεχνών και Εικαστικών Εφαρμογών ΑΠΘ. Είναι σύζυγος Παναγιώτη Γεωργιάδη και μητέρα της Ήρας και του Νικολάου. Έχει γνώσεις ακουστικής κιθάρας και γραμματειακής υποστήριξης και υπολογιστή. Επαγγελματική εμπειρία: ζωγράφος και δασκάλας ζωγραφικής. Ιδιοκτήτρια της γκαλερί *αίσθηση-δημιουργία*που βρίσκεται στην οδό Φιλήντα Μένου 24 στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Επίσης καλλιτεχνική διευθύντρια και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και παιδικής χορωδίας του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών*παιδί και πράξη*της Ήρας Γεωργιάδη.

 

 

 

  1. Νικολέτα Αβραμίδου – Β Θεσσαλονίκης

Κατάγεται από την Επανομή και εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στον κλάδο του τουρισμού, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε σκληρά στον τομέα της λογιστικής μάλιστα αποφοίτησε το 2014 από ΤΕΙ Λογιστικής στη Σχολή ΣΔΟ. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες τα αγγλικά και τα γαλλικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Στέφανος Βασιλειάδης – Β Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1986. Από την πρώτη στιγμή της ζωής του γύρισε σχεδόν όλη την Ελλάδα ελέω του επαγγέλματος του πατέρα του, όντας στρατιωτικός. Από το 2002 μένει μόνιμα στην Περαία. Απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο ΑΠΘ. Δούλεψε πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος σε πολλά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε την πρώτη webTVτης πόλης το 2011. Από το 2016 είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

 

 

 

  1. Γεώργιος Δαλαμπίρας – Β Θεσσαλονίκης

 

Κατάγεται από τη Νέα Μηχανιώνα, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας «ΔΑΛΗΣ». Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείου του ΑΠΘ. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες (αγγλικά και γερμανικά) ενώ κατέχει και άριστες γνώσεις για τα συστήματα ποιότητας.

 

 

  1. Ειρήνη Κιλικίδου – Β Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, γονείς της ο Στέλιος Κιλικίδης  Κτηνίατρος – Χημικός  καθηγητής Πανεπιστημίου και η Αφροδίτη Βογιατζή φιλόλογος. Είναι μόνιμος κάτοικος Περαίας από το 1989. Έχει μία κόρη φοιτήτρια του τμήματος Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο  Αιγαίου. Πτυχίο Νομικών οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ.  Εξατομίκευση στην Οικονομική Επιχειρήσεων: ΕΛΟΤ 1429 Διαχειριστική Επάρκεια Τελικού Δικαιούχου ΕΣΠΑ. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά. Υπεύθυνη έκδοσης Συντάξεων στο Δικηγορικό Γραφείο  του Θεόδωρου Τζέκου.

 

 

 

 

 

 

  1. Συμέλα Παπαδοπούλου

Απόφοιτη λυκείου Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης. Είναι επιχειρηματίας, παντρεμένη με δύο παιδιά. Μία γυναίκα που γνωρίζει καλά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πώς να τις αντιμετωπίσει.

 

 

  1. Νίκος Χατζηπαντελής

Γεννήθηκε στην πόλη τις Κατερίνης το  1973. Εκεί μεγάλωσε και πήγε Δημοτικό,  Γυμνάσιο και Λύκειο. Τελείωσε την στρατιωτική του θητεία στις Καταδρομές το 1994. Εργάστηκε  σε διάφορες δουλείες όπως του πωλητή σε εταιρία διανομής για 8 χρόνια. Επίσης, έχει εργαστεί στον Δήμο Κατερίνης για 6 χρόνια σε διάφορες θέσεις . Με την κρίση που βιώσαμε όλοι μας το 2014  αναγκάστηκε να μετοικήσει στην Χώρα τις Ελβετίας στην οποία εργάστηκε ως στέλεχος εταιρίας μεταφορών και παράλληλα είναι  σπουδαστής στο Ε.Α.Π στην Ελλάδα.

 

Exit mobile version