Οι δράσεις του Μάριου Δράμαλη

Ο Κύριος Μάριος Δράμαλης ήταν προσκεκλημένος στην ημερίδα για την ενεργειακή κρίση και τις προοπτικές με τον κύριο ομιλητή τον Υπουργό περιβάλλοντος και Ενεργειας Κώστα Σκρέκα , τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. συνάδερφο μηχανικό Γιώργο Τσακούμη και τον Πρόεδρο της Ε.Υ.Α.Θ. Άγι Παπαδόπουλο.
Ο Κύριος Μάριος Δράμαλης ήταν προσκεκλημένος στην ημερίδα για τις πολιτικές εξάλειψης βίας κατά των γυναικών ,με τον ομιλητή τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Κύριο Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Δράμαλης Μαριος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαμαριάς στην Νέα Κρήνη μαζί με όλα τα μέλη της τοπικής οργάνωσης συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας.
Στην φωτό με τον βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα και με τους Θοδωρή Μητράκα ,Πρόεδρο ΔΕΕΠ Α Θεσσσλονίκης , τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Κούβελα και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Καινοτομίας της ΠΚΜ κ. Νικόλαο Τζιόλα.
Παρόντες όλες και όλοι οι συμμαχητές της Καλαμαριάς με επικεφαλή τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γιώργο Ανδρέαδη και ο ακούραστος Γιώργος Βέλλιος.

Πολιτική Ακαδημία της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Παύλου Μαρινάκη και Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, με κεντρικούς ομιλητές τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Ειδικό Γραμματέα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού Γιάννη Μαστρογεωργίου και τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό.

Ο Κύριος Μάριος Δράμαλης σας προσκαλεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στις 8 Μ.Μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην ομιλία
΄΄ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ , ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ’’
με ομιλητές τους :

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΠΚΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ,
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ,
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά ! !

Exit mobile version