10 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους»

Επιπλέον 10 υποψήφιους με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Για Όλους» ανακοινώνει σήμερα ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Οι 10 νέοι υποψήφιοι δηλώνουν πανέτοιμοι να ριχθούν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον ερχόμενο Οκτώβριο, με κοινό στόχο την αλλαγή σελίδας για την πόλη, έτσι ώστε η Θεσσαλονίκη να γίνει και πάλι φιλική προς τους κατοίκους της.

Η καινούρια ομάδα υποψηφίων αποτελείται από γυναίκες και άνδρες ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και εικαστικούς. Όλες και όλοι είναι ενεργοί πολίτες με έντονο ενδιαφέρον για βελτίωση της καθημερινότητας των Θεσσαλονικέων.

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, τονίζει τα εξής: «Νιώθω μεγάλη χαρά καθώς η δημοτική κίνηση “Θεσσαλονίκη Για Όλους” δυναμώνει συνεχώς, μας ενισχύουν αξιόλογα πρόσωπα που αγωνίζονται για μία καλύτερη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ανακοινώνουμε άλλους 10 υποψήφιους που οραματίζονται μία Θεσσαλονίκη ανοικτή, σύγχρονη και “πράσινη”. Για το καλό του τόπου μας, προχωράμε ενωμένοι στον δρόμο προς τις εκλογές, με αυτοδιοικητική εμπειρία και σχέδιο».

Τα ονόματα των νέων υποψηφίων:

  1. Αστερίου Αναστασία, ΑμεΑ, Συγγραφέας παιδικών βιβλίων
  2. Βασιλείου Μηνάς, Επιχειρηματίας / Ηχολήπτης
  3. Γιαννούσης Γιάννης, Φαρμακευτικός Αντιπρόσωπος
  4. Γρηγοράσκου Μαγδαληνή (Μελίνα), Βιβλιοθηκονόμος Α.Π.Θ.
  5. Ιωσήφ Νίκος, Εικαστικός
  6. Καϊτατζή- Γουίτλοκ Σοφία, Καθηγήτρια Πολιτικής Επικοινωνίας Α.Π.Θ.
  7. Κόφτης Γιώργος, Εικαστικός
  8. Μανάφης Πάνος, Δρ. Βυζαντινής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Γάνδης, Διδάσκων στο Τμήμα Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
  9. Παπαδόπουλος Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Α.Π.Θ.

Σμέρνος Βασίλης, Απόφοιτος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών ΠΑ.ΠΕΛ. με ειδίκευση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Exit mobile version